Q

Henrik Qvortrup er en af Danmarks mest kendte – og mest kontroversielle – journalister. Om nogen deler han vandene, men ingen efterlades ligeglade; alle har en holdning til Henrik Qvortrup. Nu fortæller han om … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
299,95 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

Henrik Qvortrup er en af Danmarks mest kendte – og mest kontroversielle – journalister. Om nogen deler han vandene, men ingen efterlades ligeglade; alle har en holdning til Henrik Qvortrup. Nu fortæller han om sin karriere, der har været mere farverig end de flestes: politisk kommentator, spindoktor, tv-vært og så den fatale ansættelse på SE og HØR – sladderbladsjobbet, der med års forsinkelse væltede læsset for en mand, der ellers havde det hele.Bogen er en underholdende og tankevækkende tour de force gennem politik og journalistik over en periode på 25 år – en periode, hvor landskabet for netop politik og journalistisk har været i forandring. Danskerne lærte begreber som spindoktor og fokusgruppe at kende, og journalisternes dækning af politikerne blev langt mere nærgående.Henrik Qvortrup tager læserne med hele vejen – fra tiden på Jyllands-Postens, Berlingskes og Ekstra Bladets politiske redaktion, over årene som spindoktor for Fogh og til den varme stol som chefredaktør på SE og HØR. Og han leverer et hudløst ærlig indblik i, hvordan det er at blive indhentet af fortiden.  

Henrik Qvortrup, f. 1963, er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1991 og har haft reporterstillinger på Jyllands-Posten, Berlingske og Ekstra Bladet. Han har væretpressechef hos Venstre, medlem af chefredaktionen på B.T. og herefter chefredaktør på SE og HØR frem til 2008, hvorefter han blev politisk redaktør og kommentator på TV2 med eget interviewprogram “Q”.Sammen med Niels Lunde har han skrevet biografien Nyrup, og han er medforfatter til bogen Magtens Mænd om Tamil-sagen.Qvortrup er tidligere ekstern lektor på Københavns Universitet i politisk kommunikation.

Produktdetaljer

Reference:b-9788771592528
Forfatter:Henrik Qvortrup
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET