Mit liv med alkoholiske forældre

Mit liv med alkoholiske forældreBagsidetekst:I bogen fortæller jeg om mit liv med alkoholiske forældre. Jeg fortæller om, hvordan jeg har oplevet livet med alkoholiske forældre. Mine forældres alkoholisme har h… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
68 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Mit liv med alkoholiske forældre

Bagsidetekst:
I bogen fortæller jeg om mit liv med alkoholiske forældre. Jeg fortæller om, hvordan jeg har oplevet livet med alkoholiske forældre. Mine forældres alkoholisme har haft store konsekvenser for min barndom, ungdom og voksenliv. Jeg har oplevet mange vanskeligheder i f.eks. venskaber, parforhold og i mit sociale liv. Jeg har bla. været selvudslettende, angst, været ensom, haft en depression og mit selvværd har været meget lavt.
Gennem uddannelse til Par og Psykoterapeut har jeg fået et godt liv. Jeg har fået bearbejdet min fortid, følelser og tanker, og jeg har lært at leve mit liv på en ny måde, så jeg oplever succes, tilfredshed, glæde og livskvalitet.
Bogen indeholder også digte, jeg har skrevet og fotos.
Jeg håber, at bogen kan inspirere andre til at få et bedre liv.

Andet/uddybning
iknh:
I bogen beskriver og uddyber jeg, i konkret form, oplevelser og følelser. Jeg skriver om mit liv fra jeg var 10 år gammel og frem til i dag, i kronologisk rækkefølge. F.eks, fortæller jeg om svigt, uretfærdighed, skyldfølelser, afmagt, ensomhed, isolation, mangel på kærlighed og psykisk sygdom. Det jeg oplevede i barndommen har haft stor indvirkning på mig, både i barndommen og i voksenlivet. Mine forældres adfærd, fravær, alkoholisme og manglende overskud gjorde mig meget ensom. 

Jeg fortæller om hvordan jeg har fået det godt igen. Uddannelse til Par og Psykoterapeut har ændret mit liv. Uddannelse og psykoterapi har medført et nyt og godt liv. Jeg beskriver de psykoterapeutiske processer, jeg har gennemgået, hvordan jeg har arbejdet med mig selv, og hvordan jeg har integreret en ny måde at leve på.
Jeg bidrager med min historie, og håber at andre kan drage nytte af den.

Produktdetaljer

Reference:b-9788799218486
Forfatter:Helle Møller
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET