Manden, der overlevede sin skæbne

Fra sin debut i 1900 til sin død i 1957 skrev forfatteren og kritikeren Harald Nielsen en stadig strøm af fremragende, ofte kontroversielle essays og afhandlinger inden for litteratur, kultur og politik. Han er… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
375 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Fra sin debut i 1900 til sin død i 1957 skrev forfatteren og kritikeren Harald Nielsen en stadig strøm af fremragende, ofte kontroversielle essays og afhandlinger inden for litteratur, kultur og politik. Han er blevet kaldt radikalismens Søren Kierkegaard og nykonservatismens vækker, foruden Anti-Brandes og den rasende magister.

Selv kaldte han sig en moderne reaktionær og en Don Quijote uden illusioner. Hans polemiske vid og stejle holdning, hans sydende lidenskab og hans mod til at forfægte kendsgerningerne over for ideologierne gør ham til en ægte ener.

Nina Bjørneboes anmelderroste klassiker om en af Danmarks vigtigste og mest omdiskuterede konservative intellektuelle udkom første gang i 1981. Nu genudgives den i udvidet og forbedret udgave.

Nina Bjørneboe (f. 1934) har beskæftiget sig med Harald Nielsens forfatterskab i over 50 år. Ud over Manden, der overlevede sin skæbne har hun kompileret og udgivet Harald Nielsens udvalgte essays. Hun er desuden forfatter en række andre bøger

Produktdetaljer

Reference:b-9788799821112
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET