Man forhandler ikke med et maskingevær: om manden og kunstneren Lars Vilks

Man forhandler ikke med et maskingevær handler om både mennesket Lars Vilks og Vilks' kunstneriske praksis i mere end 40 år. Helle Merete Brix, der blev evakueret sammen med Vilks under terrorangrebet mod … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
186,25 kr.
Bestillingsvare 3-4 hverdage

Beskrivelse

Man forhandler ikke med et maskingevær handler om både mennesket Lars Vilks og Vilks' kunstneriske praksis i mere end 40 år. Helle Merete Brix, der blev evakueret sammen med Vilks under terrorangrebet mod Krudttønden 14. Februar 2015, har interviewet Vilks til bogen på hemmelige steder i Sverige. Max Jensen, der har et enestående kendskab til Vilks' kunst, udfolder denne viden i flere værkanalyser, hvor Vilks' kunst holdes op imod både kunsthistorien og eksempler fra samtidskunsten. 
Bogen udgives af Document Forlag, et nystartet dansk forlag, der er en udløber af den lille, uafhængige tænketank Document i Norge. Den har forord af den danske billedhugger, professor Bjørn Nørgaard. Bogen er på 96 sider og illustreret. Blandt andet med tegningen af verdens mest berømte hund, rundkørselhunden.

Produktdetaljer

Reference:b-9788792417343
Forfatter:Helle Merete Brix og Uwe Max Jensen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET