Loppen

Loppen – Den fantastiske historie om Leo Messi   Nu udkommer bogen, der fortæller den eventyrlige historie om Messis vej til Barcelona.  Et “must read” for alle Messi-fans fra ca. 10 år og op!   … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
287,44 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Loppen – Den fantastiske historie om Leo Messi   Nu udkommer bogen, der fortæller den eventyrlige historie om Messis vej til Barcelona.  Et “must read” for alle Messi-fans fra ca. 10 år og op!     ”Er det det, du har ønsket dig, Leo?” spurgte hun. ”Ja!” råbte Leo begejstret, da bedstemor Celia kastede en helt ny fodbold hen til ham.  Hvordan vidste hun det? Den var perfekt: Størrelse fem med blå femkanter. Den klassiske fodbold. Blå var hans yndlingsfarve. Det vidste alle i familien. Leo tog bolden under armen og begyndte at gå. Han ville ud på gaden og spille fodbold.   

Da Leo Messi fylder fire år, får han sin allerførste fodbold af bedstemor Celia. Det bliver en fødselsdagsgave, der ændrer hans liv, og efter den første boldkontakt har han altid en fodbold klistret til foden. Med hjælp fra bedstemor Celia kommer Messi på holdet for den lokale fodboldklub Grandoli, selvom han er meget mindre end de andre spillere. Det er dog ikke kun træneren, der er begejstret for Messis evner på fodboldbanen, for snart har trænere i større klubber i og uden for fødebyen Rosario også set drengens store talent. 
Men vejen til de større klubber er ikke kun en dans på roser, for Messi lider af GH-mangel, der gør, at hans væksthormoner ikke fungerer optimalt. Behandlingen er meget dyr, og hans forældre har ikke råd til selv at betale. Drømmen om at spille topfodbold synes meget langt væk. Ind til en dag hvor en fremmed mand banker på døren …   
Loppen fortæller den fantastiske historie om en dreng, der er født til at blive den nye gulddreng og en af de største legender inden for fodboldens verden.

Produktdetaljer

Reference:b-9788771415032
Forfatter:Michael Part
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET