Fordi jeg var nødt til det

Pia Kjærsgaard har haft en eminent evne til at fornemme og formulere mange almindelige danskeres følelser og holdninger. Hun har gjort det til sin mission at lægge øre til folkestemningen og give den plads i de… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
199,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Pia Kjærsgaard har haft en eminent evne til at fornemme og formulere mange almindelige danskeres følelser og holdninger. Hun har gjort det til sin mission at lægge øre til folkestemningen og give den plads i det politiske liv. Med jernvilje har hun skabt Dansk Folkeparti, og hendes stærke holdninger og værdipolitik har gjort hende hadet og elsket – og Dansk Folkeparti til Folketingets tredjestørste – indimellem endda andenstørste – parti. I dag besidder hun som formand for Folketinget landets højeste post.

I dette stærke og ærlige selvportræt fortæller Pia Kjærsgaard om sit liv, både som menneske og som politiker. Hvad hun er rundet og formet af, hvad der har drevet hendes engagement. Hvad hun tænker, og hvordan hun lever med de omkostninger, der også er en af konsekvenserne af hendes politiske liv. Fortalt til journalist Jette Meier Hammerich. Rigt illustreret i farver, bl.a. med mange privatfotos.

 

Denne udgave er en genudgivelse af bestselleren udgivet i 2013. Med nyt forord, der tager udgangspunkt i Pia Kjærsgaards 70-års fødselsdag på Christiansborg i februar 2017.

Produktdetaljer

Reference:b-9788771806908
Forfatter:Pia Kjærsgaard med Jette Meier Carlsen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET