Erindringerne

F. P. Jacs store lyriske forfatterskab er skelsættende men han skrev også romaner og andet prosa. I denne bog samles hans tre erindringsbøger i ét bind: Fortælleren blev senere sig selv (1998) har som unde… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
299 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

F. P. Jacs store lyriske forfatterskab er skelsættende men han skrev også romaner og andet prosa.

I denne bog samles hans tre erindringsbøger i ét bind:

Fortælleren blev senere sig selv (1998) har som undertitel Historier ad omveje og den betegner da heller ikke den lige vej til sandheden om en opvækst i en københavnsk forstad. Nej bogen er fyldt af snurrige glimt og forunderlige øjeblikke i familiens favn og i digterens indre førsteverden; den verden hvori han bliver til som sig selv og som digter. Det er barndomserindringer med en egen ømhed og solidaritet.

Som om at vi ikke var plot nok (2001) betegnet en digterenergi blev sendt som radiospil i 1998. Den kaster lys på venskabet mellem to digterspirer Michael Strunge og F. P. Jac. Handlingen udspiller sig i slutningen af 1970 erne. De to unge digteres forhold udvikler sig gennem op- og nedture branderter psykiatriske indlæggelser og den almindelige medieopmærksomhed frem til Michael Strunges død i 1986.

Jeg er selv med i billederne (2008) med undertitlen Historier og sløjfer er den videre fortælling om digterlivet i 1980 erne om fester og receptioner i blitzlysets skær om privatlivets kampe på vej til gennembruddet det hele beskrevet i nådesløse nærbilleder ofte smertefuldt men også humoristisk.

Produktdetaljer

Reference:b-9788779737068
Forfatter:F. P. Jac
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET