Balotelli

Det var tid til at gå på banen. Millioner af mennesker rundt om i verden sad klar ved tv- skærmene, og stadion var tætpakket med tilskuere. Holdene var på vej gennem spillertunnelen. Ma… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
287,44 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Det var tid til at gå på banen. Millioner af mennesker rundt om i verden sad klar ved tv- skærmene, og stadion var tætpakket med tilskuere. Holdene var på vej gennem spillertunnelen. Mario kunne mærke spændingen i luften. Han ville sætte sit aftryk på kampen og gøre denne dag til noget særligt for Italien, for sine holdkammerater og for sin familie.

Historien om Balotelli er historien om en drøm, der går i opfyldelse, og om en fodboldspiller, der trods alle odds spiller sig ud af slummen og ind i europæisk topfodbold. Mød mennesket bag stjernen, og oplev hans håbløse vej mod anerkendelse og tilnavnet som hele Italiens Super Mario.

Mario Barwuah Balotelli (født 12. august 1990) er en italiensk fodboldspiller med ghanesiske rødder.
Balotelli har spillet for flere storklubber, blandt andet Inter, Manchester City og AC Milan. Han debuterede på det italienske fodboldlandshold to dage før sin 20-års-fødselsdag.

Produktdetaljer

Reference:b-9788740607727
Forfatter:Michael Part
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET