Alle mine ord

Forfatteren skriver:Alle mine ord er skrevet på baggrund af min dengang 4-årige søns tanker og mest af alt følelser. Jeg fik lov til at høre om, hvordan det føles, når ordene ikke kommer ud, som de burde, enten… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
149,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Forfatteren skriver:
Alle mine ord er skrevet på baggrund af min dengang 4-årige søns tanker og mest af alt følelser. Jeg fik lov til at høre om, hvordan det føles, når ordene ikke kommer ud, som de burde, enten pga. stammen, indadvendthed, eller måske bare fordi det udtalte sprog ikke altid går i takt med det, man gerne vil sige. Jeg oplever, at vi som mennesker bliver målt utroligt meget ud fra det, vi siger, og hvor hurtigt vi får udtrykt os, hvilket har konsekvenser for den, hvis hjerte og hjerne er hurtigere end munden. Jeg ønsker med denne lille bog at afmystificere sprogligt drilleri og på en simpel og naturlig måde illustrere forskellighed og ufuldkommenhed som én af verdens største skatte.     

Uddrag af bogen 
Der er ord jeg ikke når at sige 
Ord som munden ikke vil slippe 
De bliver derinde 
Selvom de skulle have været ude 
For mig er de ord 
Men ord er kun ord når de siges 
Så desværre bliver de til tanker 
Alle mine bedste ord 
Der er tanker der gerne vil siges 
Tanker som vil dele og blande sig 
Blive råbt, være hurtige og præcise 
Men nogle tanker snyder mig 
Og forklæder sig som andet         

Om forfatteren 
Vibeke Pilar Carstensen er født i 1977 i indre København. Hun arbejder til daglig som billedkunstner og dekoratør. I 2016 debuterede hun med sin første digtsamling Det tager lidt tid at gå bort fra forlaget Eksistensen.

Produktdetaljer

Reference:b-9788771908510
Forfatter:Vibeke Pilar Carstensen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET