Super Mario Toads Skattejagt - Udvidelsessæt - 71368

Føj dette fantastiske udvidelsessæt til din LEGO® Super Mario™ startbane, og gå på jagt efter skatte! Hjælp LEGO® Mario™ (figuren medfølger ikke) over de glidende og roterende platforme og broen. Mød Toad og Toadette, og overvind cheep cheep'er og en goomba på din rejse. Find 1-2-3-blokke omkring Toads landsby, og hop på alle 3 i den rigtige rækkefølge for at optjene bonusmønter! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
749 kr.
374,50 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage.
Få på lager

Beskrivelse

Føj dette fantastiske udvidelsessæt til din LEGO® Super Mario™ startbane, og gå på jagt efter skatte! Hjælp LEGO® Mario™ (figuren medfølger ikke) over de glidende og roterende platforme og broen. Mød Toad og Toadette, og overvind cheep cheep'er og en goomba på din rejse. Find 1-2-3-blokke omkring Toads landsby, og hop på alle 3 i den rigtige rækkefølge for at optjene bonusmønter!
  • Børn kan føje flere populære figurer, actionklodser og sjove udfordringer til deres LEGO® Super Mario™ Eventyr med Mario – startbane med det farverige Toads skattejagt – udvidelsessæt (71368), der kan ombygges.
  • Dette LEGO® Super Mario™ legetøjssæt indeholder Toad-huse, et træ, skattekiste, glidende og roterende platforme og 10 actionklodser plus figurer af en goomba, 2 cheep cheep'er samt Toad og Toadette til timevis af gameplay.
  • Spillere kan hjælpe LEGO® Mario™ (figuren medfølger ikke) med at finde 1-2-3-blokke i træet, bag døren i et af Toad-husene og i skattekisten, og hoppe på dem i den rigtige rækkefølge for at vinde digitale bonusmønter.
  • Dette LEGO® legetøj med 464 elementer vil være en sjov gave til fødselsdag eller enhver anden anledning til børn fra 8 år og kan inspirere dem til at bygge deres egne unikke baner, som kan føjes til deres Eventyr med Mario – startbane (71360).
  • Dette modulopbyggede legesæt er over 17 cm højt, 44 cm bredt og 41 cm dybt i sin grundform. Det kan ombygges og kombineres på mange måder med startbanen og andre udvidelsessæt.
  • Bruger ingen batterier – kombiner dette udvidelsessæt med LEGO® Mario™ figuren fra startbanen for at give dit gameplay ekstra power.
  • Den gratis LEGO® Super Mario™ app rummer digital byggevejledning og nyttige visningsværktøjer samt inspiration til måder at lege på og meget mere. Se en liste over kompatible Android- og iOS-enheder på LEGO.com/devicecheck.
  • De samler-egnede LEGO® Super Mario™ legetøjsbyggesæt bringer en af familiens ikoniske yndlingsfigurer ind i den virkelige verden og giver fans masser af muligheder for at udvide, ombygge, tilpasse og skabe deres egne unikke udfordringer.
  • Der er ikke behov for en superstjernes kræfter til at bygge eller ombygge med LEGO® klodser. Lige siden 1958 har de levet op til de højeste branchestandarder, hvilket garanterer, at de er ensartede og sikre at sætte perfekt sammen hver gang.

Produktdetaljer

Reference:5712873555215

ANDRE KØBTE OGSÅ