Super Mario Boomer Bill-Spærreild - Udvidelsessæt - 71366

Føj dette udvidelsessæt til din LEGO® Super Mario™ startbane, og forbered dig på en Boomer Bill-spærreild! Overvind den generte fyr, og hop derefter op på den roterende platform. Vælg den knoppede ende, eller tag en chance med den glatte ende. Jo hurtigere, du kan dreje uden at falde af eller blive vippet ned af Boomer Bills, jo flere mønter vinder du. Få fat i supersvampen for at forhindre, at LEGO® Mario™ bliver svimmel eller såret af ild! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
269,95 kr.
202,46 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Afsendes indenfor 1-5 hverdage.
Få på lager

Beskrivelse

Føj dette udvidelsessæt til din LEGO® Super Mario™ startbane, og forbered dig på en Boomer Bill-spærreild! Overvind den generte fyr, og hop derefter op på den roterende platform. Vælg den knoppede ende, eller tag en chance med den glatte ende. Jo hurtigere, du kan dreje uden at falde af eller blive vippet ned af Boomer Bills, jo flere mønter vinder du. Få fat i supersvampen for at forhindre, at LEGO® Mario™ bliver svimmel eller såret af ild!
  • Børn vil elske den hurtigt roterende, møntoptjenende udfordring, de kan skabe med dette Boomer Bill-spærreild – udvidelsessæt (71366). Sættet giver ekstra action til deres LEGO® Super Mario™ Eventyr med Mario – startbane.
  • Dette unikke legetøjssæt indeholder en roterende platform til LEGO® Mario™ (figuren medfølger ikke), en spinner med 2 "flyvende" Boomer Bill-figurer samt en figur af en genert fyr og en supersvamp, der kan give gameplayet et boost.
  • Spillere kan anbringe LEGO® Mario™ (figuren medfølger ikke) på platformens knoppede ende eller øge sværhedsgraden ved at placere figuren på den glatte ende. Hvor mange gange kan de dreje LEGO Mario rundt, uden at han falder af eller bliver vippet ned af de onde Boomer Bills?
  • Dette kreative LEGO® samlerlegetøj med 132 elementer vil være en sjov gave til fødselsdag eller enhver anden anledning til børn fra 7 år og kan inspirere børn til at bygge deres egne unikke baner, som de kan føje til deres Eventyr med Mario – startbane (71360).
  • Dette modulopbyggede legesæt er over 11,5 cm højt, 24 cm bredt og 20 cm dybt i sin grundform. Det kan ombygges og kombineres på mange måder med startbanen og andre udvidelsessæt.
  • Dette udvidelsessæt bruger ikke batterier – kombiner det med LEGO® Mario™ figuren fra startbanen for at give spiloplevelsen ekstra power.
  • Børn kan finde byggevejledning, seje digitale visningsværktøjer og inspiration til måder at spille på i den gratis LEGO® Super Mario™ app. Se en liste over kompatible Android- og iOS-enheder på LEGO.com/devicecheck.
  • Kreative LEGO® Super Mario™ legetøjsbyggesæt bringer en af familiens yndlingsfigurer ind i den virkelige verden. De giver fans mulighed for at udvide og ombygge og derved skabe ubegrænsede udfordringer, som de kan mestre selv eller sammen med venner og familie.
  • Man behøver ikke en superstjernes kræfter for at sætte LEGO® klodser sammen eller skille dem ad! De lever op til branchens højeste standarder for at sikre, at de er nemme at sætte perfekt sammen hver gang og er robuste at bygge med.

Produktdetaljer

Reference:5712873555192

ANDRE KØBTE OGSÅ