Super Heroes Guardians-Rumskibet - 76193

Rumskibe bliver bare ikke meget større eller bedre end det her! Og det er lige så cool indvendigt som udenpå, med våbenkammer, computer ... og endda et sted at få kaffe og donuts! Med den drejelige stand kan du sætte rumskibet i position. Åbn derefter cockpittet, og tag med Star-Lord, Groot, Rocket, Mantis og Thor, når de flyver fartøjet ud i et univers fyldt med eventyr. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
1.299 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage.
Få på lager

Beskrivelse

Rumskibe bliver bare ikke meget større eller bedre end det her! Og det er lige så cool indvendigt som udenpå, med våbenkammer, computer ... og endda et sted at få kaffe og donuts! Med den drejelige stand kan du sætte rumskibet i position. Åbn derefter cockpittet, og tag med Star-Lord, Groot, Rocket, Mantis og Thor, når de flyver fartøjet ud i et univers fyldt med eventyr.
  • Glæd et barn, der brænder for Marvel-filmene om Guardians of the Galaxy og Avengers, med det imponerende LEGO® Marvel Guardians-rumskibet (76193).
  • Indeholder LEGO® minifigurer af Star-Lord, Groot, Rocket, Mantis, Thor og en Chitauri-kriger samt cool våben og tilbehør.
  • Før børn ind i et univers af fantasifulde eventyr med dette berigende byggeprojekt. Og når den vilde action stopper, ser modellen fantastisk ud, når den udstilles på sin drejelige stand.
  • Denne enestående bygge- og udstillingsmodel til børn vil være en fremragende fødselsdagsgave, julegave eller personlig gave til enhver entusiastisk modelbygger eller fan af Marvel-universet fra 14 år.
  • Rumskibet (inkl. stand) er over 25 cm højt, 36 cm langt og 59 cm bredt og står solidt på en robust og drejelig sokkel.
  • Alt LEGO® Marvel byggelegetøj giver unge superhelte legesæt i høj kvalitet, der er designet til at rumme uendelige fantasifulde legemuligheder.

Produktdetaljer

Reference:5712874488000

ANDRE KØBTE OGSÅ