Super Heroes Avengers: Endgame – Den Endelige Kamp - 76192

Tag med Thor, Captain America, Black Panther, Iron Man, Scarlet Witch og Ant-Man på superhelte-eventyr på Avengers-basen. Iron Man er i sit laboratorium, hvor han arbejder på nano-handsken, da Thanos brager ind for at stjæle den, fægtende med sit dobbeltsværd. Affyr megakanonen for at besejre Thanos, og lås ham inde i fængselscellen. Hop derefter op i Ant-Mans seje bil, og tag på tidsrejse-eventyr! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
649 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage.
På lager

Beskrivelse

Tag med Thor, Captain America, Black Panther, Iron Man, Scarlet Witch og Ant-Man på superhelte-eventyr på Avengers-basen. Iron Man er i sit laboratorium, hvor han arbejder på nano-handsken, da Thanos brager ind for at stjæle den, fægtende med sit dobbeltsværd. Affyr megakanonen for at besejre Thanos, og lås ham inde i fængselscellen. Hop derefter op i Ant-Mans seje bil, og tag på tidsrejse-eventyr!
  • Med LEGO® Marvel Avengers: Endgame – den endelige kamp (76192) kan børn genskabe den ultimative actionfyldte Marvel-filmscene med utrolige superhelte, smarte funktioner og fantastisk tilbehør.
  • Indeholder minifigurer af Thor, Captain America, Black Panther, Iron Man, Scarlet Witch og en Chitauri-kriger samt en Thanos-figur og en mikrofigur af Ant-Man.
  • Børn kan slutte sig til en perlerække LEGO® Marvel superstjerner på Avengers-basen, som omfatter Iron Mans laboratorium, et fritidsområde, en fængselscelle og en bil, der kan åbnes, og som indeholder en tidsmaskine.
  • En ganske særlig gave, der vil begejstre Marvel Avengers-fans fra 8 år.
  • Dette alsidige legesæt er over 16 cm højt, 37 cm bredt og 12 cm dybt og er nemt at sætte sammen med andre LEGO® Marvel byggesæt.
  • Funktionerne omfatter en stor kanon, der kan vendes og vippes, og som affyrer en stor pil med gummispids, samt en drejelig og vipbar radar på basens tag.
  • Tilbehøret omfatter snacks, drikkevarer, et våbenstativ og autentiske detaljer, f.eks. Thanos' dobbeltsværd, som børn kan ombygge til 2 enkeltsværd.
  • Alt LEGO® Marvel byggelegetøj giver unge superhelte legesæt i høj kvalitet, der er designet til at rumme uendelige fantasifulde legemuligheder.

Produktdetaljer

Reference:5712874487294

ANDRE KØBTE OGSÅ