Star Wars Barnet - 75318

Byg din egen søde model af Barnet fra Star Wars: The Mandalorian! Genskab nogle af denne populære figurs autentiske detaljer. Placer hoved, ører og mund i nye stillinger for at skabe masser af forskellige udtryk. Og lad Barnet holde sit yndlingslegetøj – gearskifteknoppen. Denne bygbare, charmerende model omfatter en informationsplade og en LEGO® minifigur af Barnet som prikken over i'et. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
749 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage.
På lager

Beskrivelse

Byg din egen søde model af Barnet fra Star Wars: The Mandalorian! Genskab nogle af denne populære figurs autentiske detaljer. Placer hoved, ører og mund i nye stillinger for at skabe masser af forskellige udtryk. Og lad Barnet holde sit yndlingslegetøj – gearskifteknoppen. Denne bygbare, charmerende model omfatter en informationsplade og en LEGO® minifigur af Barnet som prikken over i'et.
  • Fans kan bygge deres egen charmerende legetøjsmodel i LEGO® klodser af Barnet (75318) fra Star Wars: The Mandalorian, som resulterer i en skøn udstillingsgenstand, der gengiver autentiske detaljer i LEGO stil.
  • Denne bygbare model, der er ny i november 2020, indfanger alle de nuttede detaljer ved denne utroligt populære lille Star Wars™ figur, bl.a. ved hjælp af bevægeligt hoved og ører og en justerbar mund, som sammen kan skabe forskellige udtryk.
  • Sættet indeholder et gearskifteknop-element – Barnets yndlingslegetøj – som kan placeres i dets hånd, samt en informationsplade og en LEGO® minifigur af Barnet som prikken over i'et på en skøn udstillingsgenstand.
  • Dette LEGO® Star Wars™ byggelegetøj med 1.073 elementer vil være den bedste gave til fødselsdag, jul eller som overraskelse til en særlig anledning til børn fra 10 år og til alle fans af Star Wars: The Mandalorian.
  • Denne klodsbyggede model af Barnet er over 19 cm høj, 21 cm bred og 13 cm dyb, så den fylder ikke for meget, men vil helt sikkert skabe opmærksomhed, hvor som helst den vises frem.
  • Byggeriet af dette legetøj uden batterier er en fantastisk måde at slappe af på, enten på egen hånd eller sammen med familie og venner. Så tag dig god tid, og nyd at skabe en fantastisk Star Wars™ bygge- og fremvisningsmodel.
  • Overvejer du at købe dette sæt til en Star Wars™ fan, der endnu ikke kender LEGO® byggesæt? Bare rolig. Der medfølger trinvis, illustreret vejledning, så enhver kan påtage sig denne udfordring med selvtillid.
  • Der findes LEGO® Star Wars™ sæt, som vil begejstre fans i alle aldre, uanset om de vil genskabe berømte scener, udspille deres egne historier eller bare bygge og fremvise autentiske kopimodeller.

Produktdetaljer

Reference:5712873987474

ANDRE KØBTE OGSÅ