Speed Champions Chevrolet Corvette C8.R & 1968 Chevrolet Corvette - 76903

Udspil fantastiske racerløb mellem LEGO® Speed Champions Chevrolet Corvette C8.R-racerbilen og Chevrolet Corvette fra 1968. Disse ikoniske, højtydende racerbilsmodeller kan du nu bygge, udforske og føje til din samling. Og med 2 minifigurer af Chevrolet-kørere i det rigtige gear og klar til afgang kan du se frem til legendarisk action med speederen i bund. Hold godt fast! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
349 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage.
På lager

Beskrivelse

Udspil fantastiske racerløb mellem LEGO® Speed Champions Chevrolet Corvette C8.R-racerbilen og Chevrolet Corvette fra 1968. Disse ikoniske, højtydende racerbilsmodeller kan du nu bygge, udforske og føje til din samling. Og med 2 minifigurer af Chevrolet-kørere i det rigtige gear og klar til afgang kan du se frem til legendarisk action med speederen i bund. Hold godt fast!
  • LEGO® Speed Champions legesættet Chevrolet Corvette C8.R-racerbil og 1968 Chevrolet Corvette (76903) er perfekt til børn og alle, der elsker højtydende biler og drama på racerbanen.
  • Hvad er der i æsken? Alt hvad du behøver for at bygge en cool model af Chevrolet Corvette C8.R-racerbilen fra 2020 og af Chevrolet Corvette fra 1968, samt 2 kørerminifigurer med racerdragter, hjelme og en skruenøgle.
  • Børn og bilentusiaster kan udforske opbygningen af 2 af virkelighedens Corvetter, mens de bygger, og bagefter kan de udstille dem eller udspille episke Speed Champions-racerløb.
  • Dette LEGO® Speed Champions legesæt med 512 elementer vil være en fremragende gave til fødselsdag, jul eller andre anledninger til drenge og piger fra 7 år og til fans af højtydende biler.
  • Begge legetøjsracerbiler har den ideelle størrelse at lege med derhjemme eller på farten. Corvette C8.R-modellen er over 4 cm høj, 16 cm lang og 7 cm bred.
  • Dette legesæt bruger ingen batterier – det drives udelukkende af børns fantasi, så der er ikke brug for et pitstop!
  • Indeholder enkel og trinvis byggevejledning til begge modeller, så børn og voksne kan cruise gennem den fantastiske byggeoplevelse i deres eget tempo.
  • LEGO® Speed Champions sæt giver børn og bilfans mulighed for at udforske nogle af verdens mest spændende biler med autentiske kopimodeller, der er fremragende til at lege racerløb og velegnede til at udstille.

Produktdetaljer

Reference:5712874487904

ANDRE KØBTE OGSÅ