Ninjago X-1 Ninjabil - 71737

Kør til slaget i denne fantastiske X-1-angrebsbil for at kæmpe mod nindroidekrigerne! Send Kai i aktion på sin superhurtige motorcykel inde fra bilen! Pas på, når nindroidekrigerne flyver til angreb med en jetpack! Red NINJAGO® City, og udstil derefter den gyldne minifigur af Cole Legacy (begrænset oplag) på værelset som en hyldest til 10 år med LEGO® NINJAGO sæt. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
419 kr.
335,20 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage.
På lager

Beskrivelse

Kør til slaget i denne fantastiske X-1-angrebsbil for at kæmpe mod nindroidekrigerne! Send Kai i aktion på sin superhurtige motorcykel inde fra bilen! Pas på, når nindroidekrigerne flyver til angreb med en jetpack! Red NINJAGO® City, og udstil derefter den gyldne minifigur af Cole Legacy (begrænset oplag) på værelset som en hyldest til 10 år med LEGO® NINJAGO sæt.
  • LEGO® NINJAGO® X-1 ninjabil (71737) er et moderne og opdateret 2 i 1-ninja-køretøj med en skydende bil og ninja-motorcykel, der lukker op for en verden af spændende legemuligheder.
  • Det imponerende legesæt indeholder 5 minifigurer: ninjaerne Kai, Jay og Cole Legacy, der kæmper mod en nindroidekriger og en mindroide fra sæson 3 af tv-serien, og alle er klar til kamp med seje våben.
  • Børn vil være begejstrede over at trykke på en knap, der affyrer en hurtig motorcykel med en ninja-minifigur inde fra X-1 ninjabilen.
  • Indeholder en gylden samlerminifigur af Cole Legacy med en lille stand som en hyldest til 10-års jubilæet for NINJAGO®-legetøj.
  • Hold udkig efter andre specialdesignede gyldne samlerminifigurer i andre NINJAGO® sæt, bl.a. Elementernes Turnering (71735), Klippeknuser (71736) og Zanes kæmperobotkamp (71738).
  • Dette ninja-legetøjssæt rummer en sjov byggeopgave for børn fra 8 år og vil være en fremragende gave til fødselsdag eller enhver anden anledning.
  • Den skydende legetøjsbil er over 7 cm høj, 23 cm lang og 11 cm bred – den perfekte størrelse til at lege med derhjemme eller tage med til sjov på farten.
  • LEGO® NINJAGO® omfatter en fantastisk samling af actionfyldte legesæt, der nærer børns passion og giver dem positive livserfaringer, mens de leger, at de er ninjaer.

Produktdetaljer

Reference:5712873989973

ANDRE KØBTE OGSÅ