Ninjago Vanddrage - 71754

Tag med Dykker-Zane, NRG-Nya og en frygtindgydende og angrebsklar drage til kamp under vandet mod de onde Maaray-vagter! Se til med ærefrygt, når Nya fusionerer med sin elementkraft og bliver til en barsk Vanddrage, der kan svinge sin hale som et dødbringende våben. Hjælp Dykker-Zane med at suse i aktion i sin seje miniubåd. Det er afgørende , at du vinder bølgeamuletten for at beskytte NINJAGO® Citys fremtid! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
649 kr.
519,20 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage.
På lager

Beskrivelse

Tag med Dykker-Zane, NRG-Nya og en frygtindgydende og angrebsklar drage til kamp under vandet mod de onde Maaray-vagter! Se til med ærefrygt, når Nya fusionerer med sin elementkraft og bliver til en barsk Vanddrage, der kan svinge sin hale som et dødbringende våben. Hjælp Dykker-Zane med at suse i aktion i sin seje miniubåd. Det er afgørende , at du vinder bølgeamuletten for at beskytte NINJAGO® Citys fremtid!
  • Byggesættet LEGO® NINJAGO® Vanddrage (71754) indeholder en yderst bevægelig drage, som ninjafans kan bruge til at genskabe actionscener fra tv-serien NINJAGO: Seabound og få utallige timers leg.
  • Indeholder 5 minifigurer: NRG-Nya, Dykker-Zane, prins Kalmaar og 2 Maaray-vagter, alle bevæbnet med cool våben, som giver børns leg en ekstra dimension.
  • Legetøjsdragen har yderst justerbare vinger, ben, hale, hals, en kæbe, der kan åbnes og lukkes, og en bevægelig hale, der kan bruges som våben mod Maaray-vagterne.
  • Sættet omfatter også en miniubåd med et cockpit, der kan åbnes og har plads til dykker-Zane indeni, samt en dyrebar bølgeamulet, som kan udstilles på en stand, der ligner havbunden.
  • Dette meget detaljerede byggesæt til børn fra 9 år er fyldt med funktioner, detaljer og minifigurer og er et legetøj af høj kvalitet, der helt sikkert vil imponere vennerne.
  • Vanddragen er over 14 cm høj, så børn kan stolt udstille den på værelset, når de har besejret Maaray-vagterne på legens slagmark.
  • Hold udkig efter andre sæt inspireret af tv-serien NINJAGO®: Seabound, såsom Lloyds hydro-robot (71750), Det Uendelige Havs tempel (71755) og Skæbne-ubåden (71756).
  • LEGO® NINJAGO® rummer et fantastisk sortiment af kreativt legetøj til både leg og udstilling, som giver små ninjaer mulighed for at opleve en fængslende fantasiverden.

Produktdetaljer

Reference:5712874487805

ANDRE KØBTE OGSÅ