Ninjago Skæbnebådens Sidste Rejse - 71749

Sæt sejl med Kai, Zane og Jay på deres ninjaskib, og udkæmp en episk kamp på havet mod spøgelsesninjaen Karenn. Gå til angreb ved at hoppe på en superhurtig vandscooter eller siddende på ryggen af en drage, der suser ned fra himlen. Fang den farlige skurk, og læg til ved den lille ø for at smide ham i fængsel! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
349 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage.
Få på lager

Beskrivelse

Sæt sejl med Kai, Zane og Jay på deres ninjaskib, og udkæmp en episk kamp på havet mod spøgelsesninjaen Karenn. Gå til angreb ved at hoppe på en superhurtig vandscooter eller siddende på ryggen af en drage, der suser ned fra himlen. Fang den farlige skurk, og læg til ved den lille ø for at smide ham i fængsel!
  • LEGO® NINJAGO® Skæbnebådens sidste rejse (71749) introducerer børn for byggeri, og derefter kan de genskabe ninjahistorier med dette LEGO skibslegesæt, der er fyldt med spændende funktioner og detaljer.
  • Legesættet indeholder 4 minifigurer – ninjaerne Kai, Zane og Jay og deres fjende, spøgelsesninjaen Karenn, samt en startklods, der sætter hurtigt gang i den sjove leg.
  • Skibet Skæbnebåden har foliesejl, roterende boostere, et ror, en aftagelig vandscooter og et anker på en kæde, som alt sammen kan sætte gang i børns fantasi.
  • Legesættet omfatter desuden en legetøjsdrage med vinger, der basker, når børn trykker den på ryggen. Der er også en sadel, som ninja-minifigurer kan sidde på.
  • En fantastisk fødselsdags- eller julegave til passionerede ninjafans fra 4 år, som gerne vil lære at bygge med LEGO® klodser.
  • Skibet Skæbnebåden er over 21 cm højt, 32 cm langt og 12 cm bredt – den ideelle størrelse for børn at lege med derhjemme eller på farten.
  • Enkel billedvejledning guider omhyggeligt børn gennem byggeprocessen.
  • Børn kan gøre deres byggeoplevelse endnu bedre med den digitale Instructions PLUS-vejledning. Med zoom-, dreje- og spøgelsestilstande bliver byggeprocessen en del af den sjove leg.

Produktdetaljer

Reference:5712874487720

ANDRE KØBTE OGSÅ