Ninjago Lloyds Jungle-Chopper - 71745

Drøn gennem den tætte jungle på en mystisk ø på Lloyds jungle-chopper. Men pas på rumlevogteren – han er klar til at kæmpe med sit farlige spyd for at beskytte den dyrebare storm-amulet! Affyr motorcyklens 2 skydere mod ham, eller tag flyveren af motorcyklen, så Nya kan bruge den som surfbræt til at deltage i kampen. Hvem sejrer i dette fantastiske, actionfyldte slag? Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
179,95 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage.
På lager

Beskrivelse

Drøn gennem den tætte jungle på en mystisk ø på Lloyds jungle-chopper. Men pas på rumlevogteren – han er klar til at kæmpe med sit farlige spyd for at beskytte den dyrebare storm-amulet! Affyr motorcyklens 2 skydere mod ham, eller tag flyveren af motorcyklen, så Nya kan bruge den som surfbræt til at deltage i kampen. Hvem sejrer i dette fantastiske, actionfyldte slag?
  • LEGO® NINJAGO® Lloyds junglechopper (71745) er et fantastisk 2-i-1-ninjakøretøj med en ninja-motorcykel og surfer-legetøj, der giver børn en verden af legemuligheder.
  • Ninja-legetøjet indeholder 3 minifigurer: Ø-Lloyd og Ø-Nya, hver bevæbnet med et våben, der kan kæmpe mod rumlevogteren, som har et cool spyd og skjold.
  • Motorcykel-legetøjet har fungerende affjedring, cockpit, der kan åbnes, og har plads til Ø-Lloyd, samt en aftagelig flyver, der kan bruges som legetøjs-surfbræt, så Ø-Nya kan drage i kamp.
  • Dette legetøjssæt med ninjatema giver børn fra 7 år en sjov byggeopgave og vil være en fremragende gave til et barn, der fortjener en ekstra belønning.
  • Motorcykel-legetøjet er over 16 cm højt, 21 cm langt og 6 cm bredt – den perfekte størrelse til at lege med derhjemme eller tage med til sjov på farten.
  • Hold udkig efter flere NINJAGO®-sæt inspireret af tv-serien, bl.a. Jungledrage (71746), Vogternes landsby (71747) og Katamarankamp til havs (71748).
  • LEGO® NINJAGO® rummer en fantastisk samling af utrolige legesæt, der hjælper børn med at lægge deres skærme væk og lære positive kompetencer for livet, mens de nyder fantasifuld rolleleg.
  • I mere end 6 årtier er LEGO® klodser blevet fremstillet af materialer af høj kvalitet for at sikre, at de er nemme at sætte sammen og skille ad – der er ikke brug for ninjaevner!

Produktdetaljer

Reference:5712874225612

ANDRE KØBTE OGSÅ