Ninjago Katamarankamp Til Havs - 71748

Styr ninjaernes fantastiske katamaran over bølgerne i et fantastisk søslag mod vogterne! Gå i angrebstilstand, og affyr dine fjederbetjente skydere. Hov – pas på! Vogternes kraftfulde kamp-katamaran, der kan opdeles i 3 separate både, heraf en med et fængsel, forsøger at sænke dig med sine skarpe klinger og dødbringende skydere. Du må og skal triumfere i denne kamp til søs for at få fat i den dyrebare storm-amulet. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
649 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage.
Få på lager

Beskrivelse

Styr ninjaernes fantastiske katamaran over bølgerne i et fantastisk søslag mod vogterne! Gå i angrebstilstand, og affyr dine fjederbetjente skydere. Hov – pas på! Vogternes kraftfulde kamp-katamaran, der kan opdeles i 3 separate både, heraf en med et fængsel, forsøger at sænke dig med sine skarpe klinger og dødbringende skydere. Du må og skal triumfere i denne kamp til søs for at få fat i den dyrebare storm-amulet.
  • LEGO® NINJAGO® Katamarankamp til havs (71748) er et actionfyldt ninja-legesæt med 2 katamaraner, hvoraf den ene kan opdeles i 3 både, så børn kan udspille spændende kampe til søs.
  • Indeholder 6 minifigurer fra NINJAGO® tv-serien: Ø-Jay, Ø-Zane og Ø-Kai, som kæmper mod høvding Mammatus, en rumlevogter og Tordenvogteren – alle med seje våben!
  • Vogternes kamp-katamaran har 2 fjederbetjente skydere og kan opdeles i 3 separate både, heraf en med et minifængsel til ninjaerne og en med 2 knopskydere, samt en kiste med diamanter.
  • Ninjaernes egen katamaran har 2 fjederbetjente skydere og kan foldes sammen til at sejle hurtigere og ud igen til angrebstilstand.
  • Dette kampsæt med 780 elementer rummer en sjov byggeoplevelse for børn fra 9 år og er en fremragende gave til fødselsdag eller andre anledninger, som vil imponere vennerne.
  • Vogternes katamaran er over 22 cm høj, 33 cm lang og 24 cm bred – en fantastisk størrelse, der vil være flot at have stående fremme på et barns værelse mellem legekampe.

Produktdetaljer

Reference:5712874225643

ANDRE KØBTE OGSÅ