Ninjago Jays Elektrorobot - 71740

Slå dig sammen med Jay og hans fantastiske elektrorobot mod skurken Eyezor. Hop ind i mech-robottens cockpit, og gå i kamp med den seje roterende klinge og sværdet. Hov! Pas på Eyezors køretøj, der er bevæbnet med en kraftfuld skyder, der sigter på dig! Der er også farlige edderkopper og skorpioner, du skal undgå! Du må og skal triumfere i denne kamp mellem det gode og det onde, så ninjaerne kan sejre! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
179,95 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage.
På lager

Beskrivelse

Slå dig sammen med Jay og hans fantastiske elektrorobot mod skurken Eyezor. Hop ind i mech-robottens cockpit, og gå i kamp med den seje roterende klinge og sværdet. Hov! Pas på Eyezors køretøj, der er bevæbnet med en kraftfuld skyder, der sigter på dig! Der er også farlige edderkopper og skorpioner, du skal undgå! Du må og skal triumfere i denne kamp mellem det gode og det onde, så ninjaerne kan sejre!
  • LEGO® NINJAGO® Jays elektrorobot (71740) hjælper børn med at lære at bygge og derefter nyde sjove kampe med et bevægeligt mech-robotlegetøj og ninjabil.
  • Det actionfyldte legetøjskampsæt indeholder 2 minifigurer fra sæson 4 af NINJAGO® tv-serien: ninjaen Jay og skurken Eyezor samt en startklods, der sætter hurtigt gang i byggeriet og legen.
  • Dette fantastiske mech-robotlegetøj har bevægelige arme og ben, en roterende klinge og et stort sværd i hænderne samt et cockpit til Jay – alt sammen ting, der inspirerer børn til at skabe sjove historier.
  • Eyezors legetøjsbil er udstyret med en sej, roterende platform med en skyder, der kan affyre knopper, så børn kan udspille sjove kampscener.
  • Med kun 106 elementer rummer dette ninja-legesæt en enkel og sjov byggeoplevelse for børn fra 4 år og vil være den perfekte gave til et barn, der fortjener en særlig belønning.
  • Jays elektrorobot er over 17 cm høj, 10 cm lang og 16 cm bred og ser godt ud, når den udstilles på et barns værelse mellem legende kampe.
  • Børn kan gøre deres byggeoplevelse endnu bedre med den digitale Instructions PLUS-vejledning. Med zoom-, dreje- og spøgelsestilstande bliver byggeprocessen en del af den sjove leg.
  • 4+-legesæt er en fantastisk måde for børn at lære at bygge på, med enkle og letforståelige vejledninger, som også giver resten af familien mulighed for at deltage i den sjove oplevelse.

Produktdetaljer

Reference:5712874225605

ANDRE KØBTE OGSÅ