Minions Ustoppelig Motorcykeljagt - 75549

Jagten er gået ind! Hjælp Gru og hans Minions på deres ræsende færd mod ballade. De skal være hurtige for at overliste forbryderne. Heldigvis har de en banan, de kan kaste undervejs på turen. Gru tager styringen i LEGO® Minions sættet Ustoppelig motorcykeljagt, mens Bob hjælper til foran. I mellemtiden får Stuart en spændende tur, fordi han bliver trukket med på raketskøjterne. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
179,95 kr.
143,96 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage.
På lager

Beskrivelse

Jagten er gået ind! Hjælp Gru og hans Minions på deres ræsende færd mod ballade. De skal være hurtige for at overliste forbryderne. Heldigvis har de en banan, de kan kaste undervejs på turen. Gru tager styringen i LEGO® Minions sættet Ustoppelig motorcykeljagt, mens Bob hjælper til foran. I mellemtiden får Stuart en spændende tur, fordi han bliver trukket med på raketskøjterne.
  • Der er masser af måder at lege med dette sjove sæt på. Gru er på en mission, og børn kan hjælpe ved at sætte Minions forrest på motorcyklen, trække dem med på raketskøjterne eller belønne dem med en legetøjsbanan.
  • Et actionfyldt Minions byggesæt med legetøjsmotorcykel (75549) og figurer af Gru, Stuart og Bob. Børn kan nyde action i høj fart, når de skaber deres egne Minions-historier.
  • Rolleleg er nemt med dette sæt, der indeholder en legetøjsmotorcykel. Med 3 figurer, bl.a. den eksklusive LEGO® minifigur af Gru, der kun fås i dette sæt, vil børn elske at finde på deres egne Minions-historier.
  • Er du på udkig efter en fødselsdagsgave eller spændende overraskelse til en Minions-fan fra 6 år? Dette er et fremragende valg. Dette fantastiske legetøj er ideelt til kreativt sjov for børn, der elsker byggelegetøj og Minions-ballade.
  • Legetøjsmotorcyklen er over 10 cm høj, 13 cm lang og 5 cm bred, så den har den helt rigtige størrelse til kreativ leg.
  • Vil du inspirere til kreativt sjov? Så er der godt nyt: Dette Minions-legetøjssæt drives udelukkende af børns fantasi – ikke batterier.
  • Med Instructions PLUS-vejledning, som er tilgængelig i den gratis LEGO® Life app, kan børn fra 6 år lære at bygge på egen hånd og dermed opnå en følelse af stolthed, samtidig med at de tilegner sig nye færdigheder.
  • Med sjove figurer og fantasifulde historier at fortælle inspirerer alle LEGO® Minions-legesæt børn til at opdage det sjove ved rolleleg.

Produktdetaljer

Reference:5712873533787

ANDRE KØBTE OGSÅ