Minecraft Den Ødelagte Portal - 21172

Steve har brug for en ny netherit-rustning. Men først skal du udvinde obsidian fra klipperne for at reparere en ødelagt portal. Gå gennem portalen ind i den brændende røde Netherverden, hvor et wither-skelet og en hoglin venter! Kæmp dig vej til de gamle ruiner, og vend tilbage gennem portalen. Grav efter guld til ovnen, og fremstil Steves nye hjelm, rustning og sværd. Nu er du klar til dit næste eventyr! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
269,95 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage.
På lager

Beskrivelse

Steve har brug for en ny netherit-rustning. Men først skal du udvinde obsidian fra klipperne for at reparere en ødelagt portal. Gå gennem portalen ind i den brændende røde Netherverden, hvor et wither-skelet og en hoglin venter! Kæmp dig vej til de gamle ruiner, og vend tilbage gennem portalen. Grav efter guld til ovnen, og fremstil Steves nye hjelm, rustning og sværd. Nu er du klar til dit næste eventyr!
  • LEGO® Minecraft™ Den ødelagte portal (21172) løfter Minecraft-spilleres passion for spillet gennem en urgammel portal til et multidimensionelt eventyr, der aldrig slutter.
  • Sættet indeholder den populære Minecraft™-karakter Steve samt velkendte figurer – en fåreunge, en hoglin-unge og et wither skelet – og en portal, der kan bygges og kan aktiveres manuelt.
  • Børn, der nyder at spille Minecraft™, vil elske dette spændende portaleventyr, der indeholder håndbetjente elementer til at aktivere og deaktivere den farefulde, interdimensionelle portal.
  • Fremragende gaveidé til Minecraft™-spillere, fans af action og eventyr og børn fra 8 år, der elsker kreativt byggeri.
  • Sættet kan ombygges i det uendelige og er over 13 cm højt, 21 cm bredt og 15 cm dybt. Det er perfekt til leg og udstilling og er nemt at kombinere med andre LEGO® Minecraft™ sæt.
  • Byggesættet indeholder farverige gengivelser af Minecraft™ Oververdenen og Netherverdenen, en portal, der kan bygges, samt autentisk Minecraft-tilbehør, bl.a. Steves netherit-rustning og sværd.
  • Med LEGO® Minecraft™ byggesæt får Minecraft-spillere en ny måde at nyde deres yndlingsspil på, med figurer, scener og detaljer, der bringes til live med en fantasifuld blanding af LEGO klodser og elementer.

Produktdetaljer

Reference:5712874486839

ANDRE KØBTE OGSÅ