LEGO Super Mario Kødædende planterutsjebane - udvidelsessæt - 71365

Vis dine vippeevner på den kødædende planterutsjebane, og føj nye udfordringer til din LEGO® Super Mario™ startbane. Besejr goomba'en og koopa troopa'en i ørkenen. Hop på tidsblokken for at få mere spilletid. Sæt derefter LEGO® Mario™ på glideplatformen og vippen så hurtigt som muligt for at indsamle mønter. Men pas på – hvis du rammer de kødædende planter, bliver LEGO Mario svimmel! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
269,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Børn kan føje det geniale leget Kødædende planterutsjebane – udvidelsessæt (71365) til deres LEGO® Super Mario™ Eventyr med Mario – startbane (71360) og konkurrere mod venner om at mestre den glidende vippeudfordring.
  • Dette samler-legetøjssæt omfatter en bygbar vippe med en platform på skinner, som LEGO® Mario™ (figuren medfølger ikke) kan stå på. Spillerne skal vippe hurtigt for at vinde mønter, men skal samtidig holde sig fri af de kødædende planter i hver ende.
  • Tidsblokken i dette udvidelsessæt giver spillerne mulighed for at få mere tid på banen. Dette modul omfatter også legetøjsfigurer af goomba og koopa troopa, som LEGO® Mario™ kan besejre for at vinde flere mønter.
  • Dette LEGO® byggelegetøj med 217 elementer vil være en sjov gave til fødselsdag eller enhver anden anledning til børn fra 7 år og kan inspirere dem til at skabe deres egne unikke baner og lære nye færdigheder for at blive bedre til at indsamle mønter.
  • Dette modul er over 12 cm højt, 27 cm bredt og 23 cm dybt i sin grundform og kan ombygges og kombineres på mange måder med startbanen og andre LEGO® Super Mario™ udvidelsessæt.
  • Dette kreative legetøjsbyggesæt bruger ingen batterier – det kommer til live, når det kombineres med LEGO® Mario™ figuren i startbanen. Sættet omfatter klar vejledning, så børn kan bygge selvstændigt.
  • Den gratis LEGO® Super Mario™ app indeholder digitale byggevejledninger og smarte visningsværktøjer samt foreslår kreative måder at lege på og meget mere. Se en liste over kompatible Android- og iOS-enheder på LEGO.com/devicecheck.
  • De samler-egnede LEGO® Super Mario™ legetøjsbyggesæt bringer en ikonisk figur ind i den virkelige verden og giver børn og fans masser af muligheder for at udvide, ombygge, tilpasse og skabe ubegrænsede udfordringer.
  • Man behøver ikke en superstjernes kræfter for at sætte LEGO® klodser sammen eller skille dem ad! De lever op til branchens højeste standarder for at sikre, at de er nemme at sætte perfekt sammen hver gang og altid er robuste at bygge med.

Produktdetaljer

Reference:5712873555185

ANDRE KØBTE OGSÅ