LEGO Super Hero Batbåd - Pingvinjagten! - 76158

Pingvinen er flygtet ombord på sin skøre andebåd! Søsæt batbåden, og start jagten! Batmans kappe bølger bag ham, når han drøner efter superskurken. Affyr batbådens laser. Kast Batmans batarang. Kan Pingvinen afværge dem med sin paraply? Eller sænker Batman™ andebåden og fanger Pingvinen? Det kan kun din unge superhelt bestemme. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
99,95 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Ikke på lager online

Beskrivelse

  • LEGO® DC Batbåd – Pingvinjagten! (76158) inspirerer børns fantasi og kreative tænkning, når de nyder sjov rolleleg med superhelteminifigurer og legetøjsfartøjer fra DC-universets tegneserier og film.
  • Dette byggesæt indeholder minifigurer af Batman™ og Pingvinen samt batbåden og Pingvinens andebåd. Bådene kan ikke flyde, men de giver uendelige legemuligheder på tørt land!
  • LEGO® 4+-sæt indeholder en særlig startklods, så børn kan komme i gang med at bygge med det samme. I takt med at de bygger, vokser deres selvtillid, og de opdager et uendeligt univers af fantastiske figurer og kreative legemuligheder.
  • Dette seje byg selv-legetøjssæt er fyldt med sjove detaljer og fantastisk tilbehør til fantasifuld leg og superhelteaction, og det er en ideel jule- eller fødselsdagsgave til førskolebørn og børn fra 4 år.
  • Batbåden er over 13 cm lang, og dermed inspirerer dette lille legetøj til børn til superheltesjov på en episk skala – og når den vilde action stopper, ser det fantastisk ud, når det vises frem på ethvert barns værelse.
  • Ingen batterier påkrævet. Dette fysiske, bygbare legetøj drives udelukkende af børns fantasi, så morskaben stopper aldrig!
  • Den medfølgende enkle vejledning hjælper børn med at bygge, lege og udvikle selvtillid, når de lærer formålet med byggetrinnene.
  • LEGO® DC legesæt kombinerer superhelteaction fra tegneserier med legetøj til børn. Med berømte figurer og seje fartøjer, gadgets og våben kan fans genopleve yndlingsscener og skabe deres egne eventyr.

Produktdetaljer

Reference:5712873535514

ANDRE KØBTE OGSÅ