LEGO Star Wars Luke Skywalkers landspeeder - 75271

Drøn hen over den varme ørken på Tatooine med Luke Skywalker og C-3PO i Lukes superseje landspeeder! Men pas på – faren lurer overalt, så find makrokikkerten frem fra bagagerummet. Hold øje med jawaen, der gemmer sig i en hule, klar til at angribe vores helte. Grib Lukes blasterriffel, kæmp mod ørkenskrotsamleren, og sus væk i sikkerhed! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
269,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Fuld fart frem! Lad unge Jedi-riddere lege, at de er Luke Skywalker, der styrer denne Star Wars™ X-34 landspeeder (75271), som er ny i januar 2020, med seje detaljer som bagagerum til hans makrokikkert og holder til hans blasterriffel.
  • Dette populære byggelegetøj indeholder 3 minifigurer – den berømte Star Wars™ figur Luke Skywalker (med en stofponcho, der er ny i januar 2020), C-3PO og en bevæbnet jawa i sit bygbare huleskjulested til konfliktlege.
  • Fans kan finde på ny action fra Star Wars: Et nyt håb med dette fremragende detaljerede og bygbare Star Wars™ legetøjsfartøj – og der er masser af LEGO® klodser til at inspirere til endeløst, kreativt byggeri og leg.
  • Dette Star Wars™ byggelegetøj på 236 elementer er sjovt at bygge og fantastisk til leg individuelt eller sammen med andre, og det er samtidig en oplagt gaveidé til fødselsdag eller jul til børn fra 7 år, eller som en nostalgisk overraskelse til alle fans af Star Wars: Et nyt håb.
  • Lukes landspeeder er over 5 cm høj, 20 cm lang og 11 cm bred – lille nok til at putte i en taske sammen med hulemodellen og Star Wars™ minifigurerne, klar til leg hvor som helst!
  • Dette LEGO® Star Wars™ byg selv-samlerlegetøj er lavet udelukkende af LEGO byggeklodser og drives af børns kreativitet – uden brug af batterier – så eventyrene aldrig løber tør for energi!
  • Gør det ekstra sjovt for børn at bygge med de intuitive byggevejledninger under Instructions PLUS i LEGO® Life appen. Selv små byggere kan zoome, dreje og visualisere denne Star Wars™ model, når de bygger den rigtige version.
  • LEGO® Star Wars™ byg selv-legesæt åbner op for en omfattende galakse af bygge- og rollelegseventyr, så børn (og voksne fans) kan genskabe scener fra sagaen eller finde på deres egne unikke eventyr.

Produktdetaljer

Reference:5712873299843

ANDRE KØBTE OGSÅ