LEGO Star Wars Anakins Jedi Interceptor - 75281

Slå dig sammen med Anakin Skywalker for at flyve hans fantastiske LEGO® Star Wars™ Jedi Interceptor! Sæt den trofaste droide R2-D2 på vingen, hop ind i cockpittet, og flyv afsted til galaktiske kampe. Vip vingeflapperne op for at angribe med høj fart. Affyr de fjederbetjente skydere, og genlad. Og når du lander, så husk at tag Anakins lyssværd under vingen med for at forsvare dig mod fjendtlige styrker! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
269,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Børn vil elske at lege, at de er Anakin Skywalker, der flyver denne LEGO® klodsbyggede model af Anakins Jedi Interceptor (75281), det ikoniske fartøj fra Star Wars: Sith-fyrsternes hævn og Star Wars: The Clone Wars.
  • Dette LEGO® Star Wars™ byggelegetøj indeholder en LEGO minifigur af Anakin Skywalker samt en LEGO droidefigur af R2-D2 til actionfyldt rolleleg. Der er plads til Anakin i Jedi Interceptorens cockpit, der kan åbnes, og R2-D2 kan sidde på vingen.
  • Byg selv-legetøjet Jedi Interceptor har et design, der er nyt i august 2020, 2 fjederbetjente skydere til kampleg og udfoldelige vingeflapper til angrebstilstand. Anakins lyssværd og ekstra ammunition kan sættes fast under vingen.
  • Dette byg selv-sæt med 248 elementer er fantastisk til selvstændig eller fælles leg. Det er genialt at kombinere med andre LEGO® Star Wars™ sæt og vil være en populær gave til fødselsdag, jul eller som en særlig overraskelse til børn fra 7 år.
  • Anakins Jedi Interceptor er over 6 cm høj, 19 cm lang og 17 cm bred. For at få endnu mere kreativt sjov kan fans også styre fartøjet i videospillet LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga.
  • Dette LEGO® sæt fra Star Wars: The Clone Wars er lavet udelukkende af LEGO byggeklodser og drives af børns kreativitet – uden brug af batterier – så deres galaktiske eventyr aldrig løber tør for energi!
  • Er dit barn nybegynder inden for LEGO® sæt? Bare rolig. Dette Star Wars™ byg selv-legetøjssæt indeholder trinvis, illustreret vejledning, så alle kan bygge med selvtillid ... og føle sig stolt som en Jedi-ridder!
  • LEGO® Star Wars™ byg selv-legetøj åbner op for en omfattende galakse af sjove bygge- og rollelegseventyr, så børn (og voksne fans) kan genskabe scener fra sagaen eller finde på deres egne kreative legeeventyr.
  • Du behøver ikke at bruge Kraften til at sætte LEGO® klodserne i dette Anakin Skywalker-sæt sammen eller skille dem ad! De overholder branchens højeste standarder for at sikre, at de er ensartede og nemme at sætte sammen.

Produktdetaljer

Reference:5712873555284

ANDRE KØBTE OGSÅ