LEGO Speed Champions Koenigsegg Jesko - 76900

Kom helt tæt på en af verdens første megabiler, der kan køre over 480 km/t, med din helt egen LEGO® Speed Champions model af Koenigsegg Jesko. Nyd bilens fantastiske detaljer og aerodynamiske design, mens du genskaber den element for element. Og når du er færdig med at bygge, kan du vise den frem for vennerne eller sætte Koenigsegg-køreren ind i førerhuset med 2 sæder og sætte kursen mod den nærmeste racerbane. Hold godt fast! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
179,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Den spektakulære LEGO® Speed Champions model Koenigsegg Jesko (76900) er fyldt med autentiske detaljer. Et perfekt legesæt til alle, der elsker cool sportsvogne og spændende racerløb med masser af action.
  • Hvad er der i æsken? Alt hvad du skal bruge for at bygge en imponerende model af en Koenigsegg Jesko, samt en Koenigsegg-racerkører.
  • Børn kan udforske opbygningen af virkelighedens Koenigsegg Jesko-megabil, mens de bygger denne realistiske model. Derefter kan de udstille den eller bruge den til spændende og actionfyldte Speed Champions-racerløb med vennerne.
  • Dette modelbilsæt fra LEGO® Speed Champions med 280 elementer vil være en fremragende gave til fødselsdag eller andre anledninger til børn fra 7 år og til alle, der elsker seje biler.
  • Modellen af Koenigsegg Jesko er over 4 cm høj, 15 cm lang og 7 cm bred. Og det brede 8-knops chassis giver plads til 2 minifigurer og endnu flere autentiske detaljer.
  • Dette legesæt med en modelbil bruger ingen batterier. Det drives udelukkende af børns fantasi – så de actionfyldte racerløb stopper aldrig!
  • Køber du dette sæt til en, der ikke har erfaring med LEGO® byggesæt? Ikke noget problem – der medfølger enkel og trinvis byggevejledning.
  • Byggesæt fra LEGO® Speed Champions giver dig mulighed for at udforske nogle af verdens mest spændende biler. De robuste modeller af høj kvalitet er fremragende at udstille og er velegnede til fantasifuld leg.

Produktdetaljer

Reference:5712874483876

ANDRE KØBTE OGSÅ