LEGO Minecraft Illager-angrebet - 21160

En gruppe Pillagers er på plyndringstogt under ledelse af Pillager-kaptajnen. Han har følge af en Vindicator og en Ravager, hvis mund kan åbnes og lukkes – så kom ikke for tæt på! Kan du redde landsbyboerne fra angreb og forhindre, at deres handelspost og afgrøder bliver ødelagt? Du får brug for alle dine Minecraft™-evner til at besejre de fjendtlige angribere og det bidende Illager-bæst! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
649 kr.
486,75 kr.
Ikke på lager online

Beskrivelse

  • Før Minecraft™-spillere til en ny dimension med dette actionfyldte LEGO® Minecraft sæt. Børn kan omarrangere de 3 sektioner for at inspirere til endeløse fysiske eventyr, hvor de kæmper mod de fjendtlige mobs og deres bidende Ravager-bæst!
  • Børn vil elske de onde Pillagers, der er nye i januar 2020, og deres store, bidende Ravager, som Pillagers kan ride på. Disse skurke tilfører konflikter og action til spillet og ethvert andet LEGO® Minecraft™ sæt.
  • En mystisk Kai-figur kommer drønende for at redde landsbyboerne, deres ørkenhus, deres handelspost og deres afgrøder. Og når kampen er forbi, kan spillerne omarrangere de 3 sektioner og gøre sig klar til flere spændende eventyr.
  • Drenge og piger fra 7 år vil elske at bygge, lege med, omarrangere og lege på ny med dette alsidige Minecraft™-sæt. Genial jule- eller fødselsdagsgave til børn, der er på udkig efter nye måder at spille deres yndlingsspil på.
  • Sættet i 3 sektioner er over 46 cm langt, 34 cm bredt og 26 cm dybt. Og når sektionerne omarrangeres og kombineres med andre LEGO® sæt, kommer der bare endnu større og bedre sjov ud af det!
  • Dette fysiske legesæt uden batterier styrker børns fingerfærdighed, kreativitet og evne til problemløsning. Uanset om børn leger selv eller som en gruppe, sørger deres fantasi for, at morskaben aldrig stopper!
  • Børn kan enten springe direkte ud i det og bygge for sjov, som de har lyst, eller de kan bruge den nemme vejledning til at sætte gang i byggeriet med det samme! Og hvis vejledningen forsvinder, kan der hurtigt downloades en ny fra LEGO.dk/buildinginstructions.
  • LEGO® Minecraft™ byg selv-sæt bringer al online-spændingen fra Minecraft over i virkelighedens verden. LEGO Minecraft sæt omfatter autentisk udseende modeller i høj kvalitet, der løfter børns legeoplevelse til en ny dimension!

Produktdetaljer

Reference:5712873379903