LEGO Minecraft Himmeltårnet - 21173

Grib en fyrværkeriraket for at flyve med dine elytra-vinger op i himlen og bygge en svævende smedje! Byg et himmelhøjt tårn! Saml en flydende ø med en have! Men pas på – fantomerne angriber, hvis du ikke har sovet i din seng (for du har da bygget en seng, ikke?). Brug din netherit-hjelm og trefork til at kæmpe mod dem. Byg derefter sættet om til noget nyt, og begynd på dit næste eventyr! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
499 kr.
Fri fragt resten af november
Op til 10 hverdage før afsendelse.

Beskrivelse

  • LEGO® Minecraft™ Himmeltårnet (21173) indeholder en bred vifte af miljøer, der kan bygges og ombygges på uendelige måder og inspirere til Minecraft-eventyr, der aldrig slutter.
  • Indeholder en pilotfigur med elytra-vinger, netherit-hjelm, fyrværkeriraket og trefork, 2 flyvende fantomer, en orangestribet kat og masser af autentisk tilbehør.
  • Dette fantastisk alsidige byggesæt inspirer børn til konstant at tilpasse deres kreationer og opleve nye eventyr. Det er ligesom videospillet, bare med fysisk, kreativt byggeri.
  • Minecraft™-spillere og kreative byggere fra 8 år kan få uendelig fysisk, fordybende byggeglæde med dette legesæt, der inspirerer fantasien.
  • Sættet kan ombygges i det uendelige og er over 18 cm højt, 15 cm bredt og 12 cm dybt. Det er ideelt til fantasifuld leg og kreativ udstilling og er nemt at kombinere med andre LEGO® Minecraft™ sæt.
  • Det farverige byggesæt indeholder masser af autentisk Minecraft™-tilbehør, bl.a. et craftingbord, ambolt, slibesten, sjælelygter, kartofler, rødbeder og en tønde fisk.
  • Med LEGO® Minecraft™ byggesæt får Minecraft-spillere en ny måde at nyde deres yndlingsspil på, med figurer, scener og detaljer, der bringes til live gennem en fantasifuld blanding af LEGO klodser og elementer.

Produktdetaljer

Reference:5712874486846