LEGO Friends Venskabsbus - 41395

Spænd sikkerhedsselen til en tur for livet i den seje Venskabsbus. Tag med dine bedste venner, når de hænger ud på bussen, der har det hele – der er endda en udtrækkelig pool og en supersmart rutsjebane! Skub toppen tilbage for at få adgang til badeværelse, køkken og spiseområder. Hjælp pigerne med at klatre op til øverste dæk, og put dem i deres senge – de kan se stjernerne, når de ligger under det gennemsigtige tag. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
649 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-5 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Lad kreative børn drage ud på en eventyrrejse med dette LEGO® Friends sæt. Ombord på denne detaljerige minidukkebus vil de opdage endeløse fantasifulde legemuligheder, takket være dens mange seje funktioner og tilbehør.
  • Denne legetøjsbus indeholder minidukker af LEGO® Friends Stephanie, Mia og Olivia. Kreative børn kan udvide deres fantasi ved at hjælpe pigerne fra Heartlake med at udforske de sjove detaljer og minidukketilbehøret.
  • Børn kan forestille sig at sove sammen med venner i soveafdelingerne, bugsere nødstedte køretøjer med et kranspil, padle rundt i den indbyggede pool eller kigge på stjerner fra det øverste dæk, som kan glide tilbage for at give adgang til minidukkesengene.
  • Denne LEGO® Friends Venskabsbus (41395) er en fremragende fødselsdagsgave til børn fra 8 år, der elsker skøre legetøjskøretøjer og har en smule byggeerfaring. Dette er en stimulerende byggeoplevelse og vil give en følelse af stolthed, når byggeriet er færdigt.
  • Denne bus omfatter masser af minidukketilbehør, men fordi den er omkring 14 cm høj og 30 cm bred, er der plads til andre LEGO® elementer, børn gerne vil have med. Alle LEGO sæt kan kombineres med dette sjove legetøj!
  • Dynamisk leg er en del af oplevelsen. Dette er ikke bare en statisk busmodel – denne legetøjsbus til børn har hjul, der kan dreje rigtigt. Men der er ikke behov for batterier – denne LEGO® Friends bus drives udelukkende af fantasien.
  • Dette buslegesæt omfatter en brugervenlig vejledning, så selv om børn ikke har prøvet LEGO® sæt og byggeri før, vil de være på vej til eventyrlige rollelege på ingen tid!
  • Inspirer børn til at drage ud på et Heartlake-eventyr, hvor de vil opdage, at de kan udvide deres horisonter og finde nye interesser sammen med deres bedste venner.

Produktdetaljer

Reference:5712873299492

ANDRE KØBTE OGSÅ