LEGO Friends Skov-ridecenter - 41683

Tag med Mia, Savannah og Kevin på ferie i skoven. Udforsk den smukke natur sammen med dem på hesteryg. Der er heste til pigerne og en sød pony til lille Kevin. Hjælp Savannah ved at føre hendes hest eller lege med hendes førerhund. Tilbage i stalden kan I strigle hestene og give dem noget at spise, før I slapper af i det hyggelige hus. Når natten falder på, kan I tænde lejrbålet og riste skumfiduser. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
649 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.

Beskrivelse

  • Lad børn omsætte deres kærlighed til levende skabninger til kreativ leg med LEGO® Friends sættet Skov-ridecenter (41683), hvor de kan tage sig af dyr, udforske naturen og hænge ud med vennerne.
  • Indeholder i alt 7 figurer: LEGO® Friends Mia og Savannah, en mikrodukke, en hunde- og en ponyfigur. Omfatter også 2 hestefigurer med hængslede hoveder, der gør legen mere realistisk.
  • Ranchbygningen i 3 etager har en stald i underetagen med køkken, soveværelse og spiseområde ovenover. Udenfor kan børn sige godnat til hunden i hundegården og derefter riste skumfiduser over lejrbålet.
  • Dette sæt med 511 elementer er en fantastisk jule- eller fødselsdagsgave til børn fra 7 år, der elsker dyr. Det er ideelt til fordybende leg på egen hånd og kan holde børn og deres venner underholdt i timevis.
  • Ridecentret er over 26 cm højt, 22 cm bredt og 12 cm dybt – lille nok til at have stående fremme, så børn kan nyde sjov leg i naturen når som helst.
  • Omfatter sødt tilbehør, som børn vil elske, såsom ridehjelme, sadler, tøjler, høtyv, børste, kost, køkkenredskaber, skumfiduser og en hvid stok til Savannah.
  • Modellens overetage er designet til sjov og fordybende leg og kan fjernes for at give nem adgang. Hestenes halse er hængslede, så børn kan lade dem stoppe og æde græs på turen gennem skoven.
  • Sammen med LEGO® Friends Skov-vandfald (41677), Skovhus (41679) og Skov-autocamper og sejlbåd (41681) er dette legesæt perfekt til børn, der elsker eventyrfyldt legetøj.

Produktdetaljer

Reference:5712874487331

ANDRE KØBTE OGSÅ