LEGO Friends Magisk rutsjebane-forlystelse - 41685

Velkommen til tivoliet, hvor forestillingen skal til at starte! Tag plads foran scenen, og forbered dig på at blive fortryllet af magien. Hjælp Claire med at gå ind i kassen, og få hende så til at forsvinde! Når showet er forbi, kan du prøve rutsjebanen med de søde kaninvogne. Husk at skrige, når billedet bliver taget! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
799 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Kreative børn kan fordybe sig i endeløs cirkusleg med sættet Magisk rutsjebane-forlystelse (41685). Det kan underholde dem i timevis, mens de udforsker alle de kreative funktioner og detaljer.
  • Dette store sæt indeholder 4 minidukker, så der er masser af roller at udspille. Der er også 2 forlystelser, 2 tryllenumre, en popcornbod, fotoautomat og et stofdækket cirkustelt, hvor showet foregår.
  • Børn kan imponere deres familie og venner ved at udføre magiske tricks, køre på rutsjebanen med de mange detaljer, tage en tur i gyngeforlystelsen, købe popcorn og lege, at de puster ild.
  • Denne ultimative jule- eller fødselsdagsgave vil begejstre drenge og piger fra 8 år. Der er masser af kreativt udstyr at bygge, så sættet er også perfekt for voksne, der gerne vil tage del i byggeriet.
  • Dette store sæt vil helt sikkert imponere alle. Cirkusteltet er over 27 cm højt og 34 cm bredt, mens rutsjebanen er over 13 cm høj og 52 cm bred.
  • Sættet omfatter masser af tilbehør, der kan inspirere til endeløse historier, f.eks. jonglørkegler, scenepynt og balloner. De selvlysende klodser kommer til live, når lyset slukkes!
  • Kan kombineres med andre LEGO® Friends magiske tivolisæt – Magisk akrobatik (41686), Magiske tivoliboder (41687), Magisk cirkusvogn (41688) og Magisk pariserhjul og rutsjebane (41689) – der kan gøre oplevelsen endnu sjovere.
  • Velkommen til Heartlake, hvor børn kan gå på opdagelse i legesæt, der er fulde af funktioner, detaljer og omsorgsfulde personligheder. Disse sæt hjælper børn med at udforske virkelighedens verden i alle dens flotte farver.

Produktdetaljer

Reference:5712874484309

ANDRE KØBTE OGSÅ