LEGO Friends Heartlake hospital - 41394

Åh nej ... Den klodsede Ethan er kommet til skade ved at glide på en banan! Men bare rolig – der er ingen nødsituation, Heartlake hospital ikke kan klare. Send en ambulance med det samme, hjælp Ethan op på en båre, og kør ham til hospitalet. Sæt ham i en kørestol, kør ham til røntgen, og hjælp dr. Maria med at behandle hans skader. Besøg ham derefter på opvågningsstuen sammen med Emma for at opmuntre ham med en ballon og chokolade! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
549 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Børn kan opdage glæden ved at yde omsorg for andre, mens de udspiller rollelege som læge, patient og den besøgende Emma, og de kan genskabe scener fra virkeligheden med det farverige og detaljerede LEGO® Friends legesæt Heartlake hospital (41394).
  • Hospitalets undersøgelseslokale, der indeholder en bygbar røntgenscanner, tagterrassen og det medicinske tilbehør samt de 3 minidukkefigurer – LEGO® Friends figuren Emma, Ethan og dr. Maria – vil sætte gang i børns kreativitet.
  • Børn vil elske at lade, som om de kører LEGO® legetøjsambulancen, som har plads til en patient og en båre bagi. En kørestol til en minidukke og hospitalstilbehør udvider de fantasifulde legemuligheder.
  • Der er så mange måder at lege med dette LEGO® sæt med 379 elementer på, hvilket gør det til en sjov fødselsdagsgave, julegave eller en overraskelse til børn fra 6 år, som de kan nyde individuelt eller som en sjov oplevelse sammen med deres venner.
  • LEGO® hospitalet er lidt over 19 cm højt, 22 cm bredt og 6 cm dybt, så dette kompakte sæt tager ikke meget plads op. Børn kan også kombinere det med andre LEGO sæt for at få endnu mere sjov leg.
  • Dette byggesæt til børn bruger ingen batterier – det bygges udelukkende med LEGO® klodser og er det bedste legetøj til at sætte gang i børns fritænkende kreativitet, så de sjove eventyr stopper aldrig.
  • Overvejer du at købe dette lægelegetøj til nogen, der endnu ikke kender LEGO® modeller? Ikke noget problem – der medfølger en enkel og trinvis byggevejledning. Bare åbn æsken, så er legen i gang!
  • Introducer unge byggere til LEGO® Friends verdenen. Der venter barnet en varm velkomst i byen Heartlake, hvor børn kan udforske deres interesser sammen med deres bedste venner.

Produktdetaljer

Reference:5712873300129

ANDRE KØBTE OGSÅ