LEGO Friends Emmas butikslegeboks - 41409

Trænger lommepengene til at blive brugt? Hæng ud med Emma i denne søde mini-legetøjsbutik, og se, hvilket legetøj der frister dig. Der er et fly, et tog og en bil til salg. Hvad vælger du? Kan du ikke bestemme dig? Måske kan Emmas hemmelige kæledyr hjælpe dig med at vælge. Åbn boksen for at se identiteten og farven på hendes kæledyrsven. Saml alle 5 bokse, og sæt dem sammen for at lave dit eget LEGO® Friends indkøbscenter! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
99,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.

Beskrivelse

  • Inspirer til kreativ leg med LEGO® Friends Emmas butikslegeboks. Indeni det seje legesæt findes en miniatureverden af legetøjsbutiksjov. Se børn åbne boksen og glæde sig, når de afslører det søde hemmelige kæledyr indeni.
  • Der er så meget inde i dette bærbare legetøj, så rejserne bliver uovertrufne. Der medfølger 1 samlerminidukke og et legetøjskæledyr, sammen med en bygbar legetøjsbil, et fly og et tog. Med klistermærkearket kan børn tilpasse boksen.
  • Der er masser af måder at lege med denne populære gave på. Børn kan stable eller sætte deres bokse sammen for at vise dem frem på kreative måder eller splitte dem op for at dele den sjove legeoplevelse. Børn kan tage klodserne ud eller bruge dem inde i boksen.
  • Dette byggesæt er det ideelle rejselegetøj. Selv dem, der ikke er vant til LEGO® verdenen, kan hurtigt bygge den nemme model. Dette samler-minidukkesæt er en fremragende impulsbelønning, fødselsdags- eller julegave til børn fra 6 år.
  • Boksen er lige over 8 cm bred og 6 cm høj, så den er den ideelle belønningsgave, der kan underholde børn på lange ture. Den vil også give et strejf af farve til ethvert bord uden at optage for meget plads.
  • Da der ikke er brug for batterier, starter den kreative leg med det samme og slutter aldrig. Der er garanti for sjov i legetøjsbutikken, hvor børn end befinder sig: i bilen, på et fly eller på skolens legeplads!
  • Dette LEGO® legesæt omfatter en klar og nem vejledning, så selv børn med begrænset LEGO byggeerfaring kan få gang i klodserne og lege med deres sjove legetøj på ingen tid.
  • Med LEGO® Friends legetøjssæt kan drenge og piger fortabe sig i en indbydende verden af eventyr og venskab, hvor de kan have det sjovt med at genopleve scenerne fra tv-serien eller selv skabe nye historier.

Produktdetaljer

Reference:5712873380305

ANDRE KØBTE OGSÅ