LEGO DUPLO Soveværelse - 10926

Soveværelser er ikke kun til at sove i, vel? Med dette sjove legesæt stopper aktiviteterne aldrig! Tag med de 2 pigefigurer på soveaftale i deres køjeseng. Der er en stor bamse at kramme, en guitar at synge med til, og den øverste køje har sin egen rutsjebane! Når uret viser, at det er tid til at sove, kan pigerne lægges i seng, men – så står vi op! – den sjove rolleleg fortsætter næste morgen. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
129,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Æsken til dette legesæt er formet som et hus og kan forvandles til et sjovt soveværelse, fyldt med farverigt legetøj og seje rollelegsfigurer, som små børn kan dele endeløst og fantasifuldt sjov med.
  • Dette lærerige byggelegetøj til de mindste omfatter 2 moderne udseende pigefigurer samt en legetøjsguitar, et vækkeur og en nuttet bamse – selv æsken, der er formet som et hus, er fantastisk til leg og opbevaring.
  • Små børn kan forbedre deres finmotorik og udspille fantasifulde historier, når de går sammen med 2 pigefigurer og leger soveaftale i det flotte LEGO® DUPLO® Soveværelse. Stopper de sjove aktiviteter, når det er tid til at sove?
  • Små børn kan forbedre deres finmotorik og udspille fantasifulde historier, når de går sammen med 2 pigefigurer i rolleleg i det flotte LEGO® DUPLO® Soveværelse. For at få ekstra sjov kan dette sæt kombineres med LEGO DUPLO By Legeværelse (10925).
  • Hvis du er på udkig efter et læringslegetøj til de mindste, indeholder dette legesæt søde figurer, farverige og børnevenlige klodser samt endeløse legemuligheder – det gør det til et fremragende lærerigt byggelegetøj til små børn fra 2 år.
  • Køjesengen med rutsjebane er over 11 cm høj, 13 cm bred og 6 cm dyb. Æsken, der er formet som et hus, kan bruges til at opbevare alle klodserne og elementerne, så voksne kan tage den fantasifulde leg med til børnene overalt.
  • Dette legesæt bruger ikke batterier. Fysisk legetøj styrker børns kreative, fantasifulde og praktiske færdigheder. Det giver dem tilfredsstillelsen ved at få sjove ting til at ske "helt selv" – og det betyder, at morskaben aldrig slutter.
  • Legen begynder med det samme. Bare åbn æsken, der er formet som et hus, og gå i gang! Få mere lærerigt sjov ved at prøve LEGO® DUPLO® vuggeviser og andre DUPLO sange på LEGO.com/DUPLO/Songs.
  • LEGO® DUPLO® By-legetøj lægger lærerig, fantasifuld, ubegrænset leg i hænderne på små og mellemstore børn. Disse geniale DUPLO startsæt kombinerer vigtige udviklingsmæssige fordele med sjovt legetøj, som børn elsker.

Produktdetaljer

Reference:5712873300082

ANDRE KØBTE OGSÅ