LEGO DUPLO Skraldebil og Genbrug - 10945

Der er så meget, små børn kan gøre og lære med dette aktivitetsfyldte legesæt med genbrugstema. Øv farvesortering ved at placere de farvede sække i de matchende skraldespande, opbyg finmotorik med skraldelågene, der kan åbnes og lukkes, samt skraldevognen, der kan køre, udvid fantasien med endeløse historier, børn kan udspille, og understøt miljøvenlige vaner, der vil vare hele livet. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
179,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • LEGO® DUPLO® By Skraldebil og genbrug (10945) er et farverigt og alsidigt legesæt, der er fyldt med funktioner, detaljer og sjove aktiviteter, der inspirerer til læring og leg.
  • Indeholder 2 DUPLO®-figurer – en renovationsarbejder og en dreng – en bevægelig lastbil med tippefunktion, 3 sække, der passer ned i 3 matchende affaldsspande, samt en stor kost.
  • Når børn udspiller fantasifulde historier om at organisere genbrug og læsse lastbilen, lærer de om farver, styrker finmotorikken og udvikler miljøbevidsthed.
  • Dette funktionsrige legesæt rummer endeløs legende læring for børn fra 2 år og giver forældre mulighed for at dele dyrebare udviklingsmæssige milepæle med deres førskolebarn.
  • Legesættet er over 11 cm højt, 15 cm bredt og 7 cm dybt, men kan stilles op på forskellige måder og er nemt at kombinere med andet LEGO® DUPLO® legetøj.
  • Byggevejledningen omfatter en sjov billedhistorie med elementer fra sættet, der giver den kreative byggeoplevelse og fantasifulde leg en ekstra dimension.
  • Alle LEGO® DUPLO® legesæt er professionelt designet med fantasifulde detaljer, der inspirerer til ubegrænset og udviklende leg, som forældre kan nyde sammen med deres små guldklumper.

Produktdetaljer

Reference:5712874487232

ANDRE KØBTE OGSÅ