LEGO DUPLO Lynet McQueens racerløbsdag - 10924

Sæt fart i børns fantasi med højtelskede figurer fra Biler-filmene fra Disney og Pixar. Lynet McQueens racerløbsdag er et 2 i 1-legesæt. Når det store løb er ovre, kan børn ombygge legetøjet som Bumles autoværksted. Mens små bilister har det sjovt med at køre racerløb, reparere og finde på deres egne historier, udvikler de også finmotorik og følelsesmæssig bevidsthed, der vil vare hele livet. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
269,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Så er der racerløb for sjov med LEGO® DUPLO® l Disney og Pixar Biler legesættet Lynet McQueens racerløbsdag (10924). Det er det perfekte legetøj til at turbolade små børns fantasi og styrke deres udviklingsmæssige fordele.
  • Lynet McQueen og Bumle fra Disney og Pixars Biler-film stimulerer små børns følelsesmæssige udvikling. Velkendte racerløbs- og værkstedsomgivelser inspirerer til endeløs og fantasifuld rolleleg.
  • Uanset om de kører Lynet McQueen til en sejr i Stempel Cup-turneringen, trækker ham med Bumles lastbilkrog eller udfører reparationer i legetøjsværkstedet, udvikler børn finmotorikken, mens de udspiller endeløse og fantasifulde historier.
  • Elementerne i dette legesæt er designet til at være nemme for små hænder at samle op, sætte sammen, ombygge og bruge kreativt. Sættet vil være en fantastisk gaveidé til jul, fødselsdag eller andre anledninger til drenge og piger fra 2 år.
  • Lynet McQueen er over 4 cm høj, 10 cm lang og 6 cm bred. Bumle er over 13 cm høj, 12 cm lang og 12 cm bred. Legesættet kan kombineres med andre LEGO® DUPLO® sæt for at få endnu mere sjov.
  • Bruger ikke batterier. Den sjove rolleleg drives udelukkende af børns fantasi. Fysisk leg uden batterier stimulerer, engagerer og underholder – og låser op for utallige udviklingsmæssige fordele i unge sind.
  • Enkel vejledning gør det hurtigt, nemt og sjovt for forældre og andre at samle legesættet sammen med deres lille bygger. De forskellige elementer kan også omarrangeres for konstant at skabe nye legemuligheder.
  • LEGO® DUPLO® l Disney og Pixar legesæt engagerer, underholder og inspirerer førskolebørn med populære filmfigurer i velkendte omgivelser, mens forældre og andre kan være med til at dele værdifulde udviklingsmæssige milepæle.

Produktdetaljer

Reference:5712873534586

ANDRE KØBTE OGSÅ