LEGO DUPLO Brandslukningshelikopter og politibil - 10957

Små børn opbygger færdigheder, mens de nyder fysisk sjov med denne politibil, der kan skubbes, og brandslukningshelikopteren. Grundlæggende byggeri forbedrer finmotorikken og lærer børn om former og farver. Spændende redningshistorier inspirerer til rolleleg og styrker sociale og følelsesmæssige færdigheder. Detaljeret udsmykning på begge sider af fartøjerne og en bevægelig propel bringer den fantasifulde leg til live. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
99,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.

Beskrivelse

  • Glæd et barn med LEGO® DUPLO® sættet Min første brandslukningshelikopter og politibil (10957). Dette børnevenlige legetøj er beregnet til at inspirere til fantasifuld leg og styrker barnets udvikling.
  • Indeholder en bygbar helikopter med drejelig rotor og en politibil, der kan skubbes og har en sireneklods (uden lyd). Bygget med farverige former, der er perfekte for små hænder at samle op og sætte sammen.
  • Grundlæggende byggefærdigheder forbedrer finmotorikken, rollelege med redningsmissioner styrker sociale og følelsesmæssige færdigheder, og farverige former og sjove detaljer gør den fantasifulde leg levende.
  • Slidstærk og vidunderlig gave af høj kvalitet til børn fra 1½ år til fødselsdag, jul eller "bare fordi".
  • Helikopteren er over 9 cm høj, 10 cm lang og 6 cm bred. Politibilen er over 8 cm høj, 10 cm lang og 5 cm bred.
  • Indeholder byggekort, der viser billeder af modellerne i naturlig størrelse. Børn kan placere klodserne over billedet, mens de bygger, og forældre kan lære deres barn om farver og former.
  • Alle LEGO® DUPLO® legesæt er gennemtænkt designet med elementer, der inspirerer til ubegrænset og udviklende leg, så forældre kan dele dyrebare øjeblikke med deres små guldklumper.

Produktdetaljer

Reference:5712873989430

ANDRE KØBTE OGSÅ