LEGO DUPLO Bageri - 10928

Alle børn elsker en tur til bageriet! Brug blandemaskinen og ovnen for at sætte gang i bagningen. Prøv lidt velsmagende kage i den farverige café. Bring varer ud med den udsmykkede varevogn med en stor cupcake på taget! Og mens børn har det sjovt, udvikler de også deres finmotorik samt deres sociale og følelsesmæssige færdigheder. Der er så meget at se, gøre og lære i det travle bageri! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
349 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Ikke på lager online

Beskrivelse

  • Børn udvikler finmotorikken og styrker sociale og følelsesmæssige evner, når de bygger, leger, ombygger og leger igen med dette travle bageri-legesæt. De kan tilberede og servere mad i legetøjscaféen og derefter køre ud med cupcakes i varevognen!
  • Drenge og piger vil elske at udspille fantasifulde historier med det sjove LEGO® DUPLO® Bageri med café og varevogn. Med denne fremragende gave til små børn fra 2 år kan der serveres rolleleg hele dagen!
  • Hovedbygningen er over 15 cm høj, 19 cm bred og 11 cm dyb. Kombiner dette tilpasningsvenlige legesæt med andre LEGO® DUPLO® sæt for at give børn endnu flere lege- og læringsmuligheder.
  • Dette lærerige, madbaserede legetøj til små børn bruger overhovedet ingen batterier. Det drives udelukkende af børns fantasi! LEGO® DUPLO® fysisk legetøj uden batterier kickstarter små børns kreativitet, fantasi og praktiske læring.
  • Det madglade sjov starter, så snart æsken åbnes. En enkel vejledning rummer idéer og inspiration, der kan hjælpe forældre og børn med at få den bedste legeoplevelse og de bedste udviklingsmæssige fordele ud af dette alsidige legetøj.
  • Introducer førskolebørn til læring med kreativ leg uden facitliste, der inspirerer unge sind. Med velkendte scener, sjove figurer og fingervenlige elementer er LEGO® DUPLO® legesæt det ideelle første byggelegetøj til de mindste.

Produktdetaljer

Reference:5712873300105

ANDRE KØBTE OGSÅ