LEGO DOTS Kreativt Designersæt - 41938

Gå på opdagelse i det ultimative LEGO® DOTS sæt! Sættet er beregnet til fri kreativitet og indeholder et magasin, der guider dig gennem forskellige kreationer med designidéer, som kan kickstarte din fantasi. Du kan lave utallige ting til dig selv, f.eks. opslagstavler, skuffer, billedrammer eller hvad som helst. Udforsk og skab det, du vil, og dekorer det derefter med dine egne mønstre eller beskeder! #DotYourWorld Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
349 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.

Beskrivelse

  • Beløn et barn med LEGO® DOTS sættet Kreativt designersæt (41938), og inspirer barnet til at styrke sin kreativiteten og samtidig booste designevnerne og lave sine egne unikke genstande.
  • Boost et barns fantasi med 5 modeller, samt inspiration til mange flere online, og mere end 650 elementer, herunder 72 mosaikker med påtrykte bogstaver, så børn kan skrive beskeder på modellerne eller andre DOTS-sæt.
  • Hvad er der i æsken? Masser af flerfarvede DOTS-elementer, 5 genstande til værelsesindretning, der kan laves og udsmykkes, et inspirerende magasin med flere designidéer, og et diamantformet elementværktøj, som gør det nemt at omdesigne genstanden.
  • Alle børn fra 7 år, der brænder for kreativt design, vil elske sættet Kreativt designersæt (41938). Elementerne og modellerne vil være en sjov hverdagsgave til drenge og piger, som fortjener noget særligt.
  • Dekorativt og praktisk. Dette spændende og kreative DIY-sæt er perfekt til unge designere, der gerne vil øve sig i deres kreationer, og det rummer uendelige muligheder for at finde sin egen stil på en fantasifuld, sjov og fri måde.
  • Giv børn spændende og kreative genstande, de kan skabe og bruge, med LEGO® DOTS sæt. Denne æske med elementer, modeller og inspiration kan hjælpe med at opbygge børns selvtillid og kreative evner, imens de har det sjovt.
  • LEGO® DOTS booster børns evner til at finde deres egen stil og styrker fantasien, når de designer og omdesigner smykker eller ting til værelset, mens de nyder LEGO leg.

Produktdetaljer

Reference:5712874487614

ANDRE KØBTE OGSÅ