LEGO DOTS Kreative billedrammer - 41914

Fremvis dine yndlingsting i disse seje, kreative billedrammer! Saml og udsmyk rammerne, og sæt dem derefter op for at fremvise tegninger, billeder eller fotos. Rammerne kan forbindes på forskellige måder eller bruges hver for sig på værelset. Find designinspiration på vejlednings- og idéarket, eller find på dine egne spændende udsmykningsidéer. Udsmyk og ombyg dem – det er nemt og sjovt! #DotYourWorld Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
179,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-5 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Styrk dit barns kærlighed til kreative gør det selv-projekter med det sjove LEGO® DOTS sæt Kreative billedrammer (41914), der indeholder 3 rammer og assorterede mosaikker. Legen starter med at samle fotorammesættet direkte fra bakken!
  • Børn kan træne deres kreative evner, når de udsmykker billedrammerne ved hjælp af mønstrene på emballagen og det medfølgende inspirationsark, eller når de finder på deres egne idéer. Rammerne kan bruges hver for sig eller forbindes.
  • De farverige mosaikker er en del af det sjove kunsthåndværkssæt. Børn kan også tilføje mosaikkerne fra andre DOTS-sæt eller pakken Ekstra DOTS – serie 2 (41916) for at udsmykke rammerne, så de matcher deres værelsesindretning!
  • Alle fans af kunsthåndværk vil elske dette kreative sæt. De tilpasningsvenlige rammer og farverigt udsmykkede mosaikker vil være en spændende gaveidé til jul, fødselsdag eller når som helst til drenge og piger fra 6 år.
  • Lille og beregnet til at blive brugt. Den største ramme er over 11 cm høj og 7 cm bred, og dermed er dette smarte gør det selv-fotorammesæt perfekt til nye kunsthåndværkere, der gerne vil øve sig i deres designs og derefter fremvise deres yndlingsversion.
  • Kraften fra et barns fantasi giver ubegrænsede kunsthåndværksidéer! Legetøj uden batterier hjælper med at booste børns evne til selvstændig leg og giver dem glæden ved selv at skabe noget helt nyt.
  • Åbn pakken, og så begynder det kreative sjov. Børn kan bygge rammerne med den nemme vejledning og derefter finde inspiration til at udsmykke dem. Oprydning og sortering bliver en leg med den medfølgende opbevaringsbakke.
  • Lad børn skabe sejt kunsthåndværk med LEGO® DOTS legetøj. Dette smarte sæt rummer ubegrænset designinspiration, der styrker børns kreativitet og selvtillid.

Produktdetaljer

Reference:5712873535125

ANDRE KØBTE OGSÅ