LEGO Creator Supermotorcykel - 31114

Gør dig klar til at køre ræs på den fantastiske Supermotorcykel! Tag fat i styret, test den fungerende affjedring, gas motoren op, og brøl derefter rundt på banen! Når du stopper, kan du ombygge supermotorcyklen til en klassisk motorcykel for at få mere racersjov, forvandle den til en futuristisk hoverbike for at drøne mod skyerne eller fyre op under fantasien og bygge noget helt nyt. Få nonstop racer-spænding med dette cool 3-i-1-sæt. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
179,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.

Beskrivelse

  • LEGO® Creator 3-i-1-sættet Supermotorcykel (31114) inspirerer til ubegrænset kreativt byggeri med 3 modeller i 1 – en moderne motorcykel, en klassisk motorcykel og en futuristisk hoverbike.
  • Fantasifulde børn kan opleve et væld af spændende eventyr, når de afholder superhurtige racerløb rundt på banen med en moderne eller klassisk LEGO® motorcykel eller farer mod skyerne på en hoverbike.
  • Motorcykel-legetøjssættet vil være den ideelle belønning til børn fra 8 år, der har en ægte passion for legetøjsmotorcykler og kreativt byggeri.
  • Supermotorcyklen er over 11 cm høj, 19 cm lang og 6 cm bred – den perfekte bærbare størrelse til at lege med derhjemme eller tage med hjem til en ven.
  • Supermotorcyklen har bevægeligt styr, fungerende affjedring og støttefod, mens den klassiske motorcykel også har en støttefod, så børn stolt kan have den stående fremme.
  • Dette imponerende sæt giver børn 3 forskellige muligheder for at udvikle deres byggefærdigheder og skabe køretøjer, de kan lege med på egen hånd eller tilføje til andre LEGO® legetøjssæt for at få endnu mere sjov.
  • Hold øje med andre fantastiske LEGO® Creator 3-i-1-sæt, der er nye i januar 2021: Cyberdrone (31111), Vild løve (31112), Racerbil-transporter (31113) og Surfer-strandhus (31118).
  • LEGO® Creator 3-i-1-sæt giver børn mulighed for at nyde ubegrænset fantasifuld leg, når de skaber actionfyldte historier omkring de 3 forskellige farverige modeller i hver æske.

Produktdetaljer

Reference:5712873986064

ANDRE KØBTE OGSÅ