LEGO Creator Byhus med legetøjsbutik - 31105

Jaa! Vi skal besøge legetøjsbutikken! Husk at tage penge med, og tag så ind til byen. Se – en klodsbygget legetøjssoldat og tyggegummimaskine! Lad os se på alt legetøjet i butikken. Vent ... der er også tid til en tur på raketten. Jubii! Når turen er forbi, kan du ombygge legetøjsbutikken til en kagebutik, en blomsterbutik, eller du kan slippe fantasien løs og bygge noget nyt med dette fantastiske 3 i 1-sæt! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
349 kr.
279,20 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Giv børn en spændende byggeudfordring med dette sæt, der indeholder 3 modeller i 1: Et byhus med legetøjsbutik, kagebutik med LEGO® værksted og en blomsterbutik med ovenlysvinduer samt 2 minifigurer og en klodsbygget fuglefigur.
  • Hvad får en by til at vokse? Børn kan udvikle kreativiteten og byggeevnerne ved at drive et Creator 3 i 1-Byhus med legetøjsbutik (31105), en travl kagebutik eller blomsterbutik, eller ved at bruge deres fantasi på nye måder.
  • Dette detaljerede sæt rummer 3 byggemuligheder i 1 og kan forbindes med andre Creator 3 i 1-bygninger for at skabe en LEGO® gade med uendelige kreative muligheder. Børn kan også bygge noget helt nyt med sættet.
  • Byhuset med legetøjsbutik i 2 etager med lejlighed, klodsbygget legetøjssoldat, togskilt og tyggegummimaskine, fungerende raketforlystelse, masser af legetøj og andre detaljer er en fantastisk jule- eller fødselsdagsgave til børn fra 8 år.
  • Detaljeret og klar til fordybende leg! Byhuset med legetøjsbutik er over 20 cm højt, 13 cm bredt og 10 cm dybt, så dette seje byggelegetøj er designet til seriøse eventyr og masser af kreativt sjov!
  • Med et barns fantasi er der nok til timevis af endeløst sjov! Legetøj uden batterier hjælper med at booste børns selvstændige leg og deres evner til problemløsning og giver dem glæden ved selv at finde på nye historier.
  • Åbn æsken, og start legen ved at bygge og ombygge 1 af de 3 legetøjsmodeller. Med en enkel vejledning kan børn selv samle modellen og dermed opleve et boost i selvtilliden og stoltheden ved at skabe noget selv.
  • Giv børn frie tøjler til at lege med LEGO® Creator 3 i 1-sæt. Dette fantastiske huslegesæt giver børn mulighed for at føre deres kreativitet og byggeevner i nye retninger, når de fortæller historier med hver ombygning.

Produktdetaljer

Reference:5712873300181

ANDRE KØBTE OGSÅ