LEGO City Politihelikoptertransport - 60244

Politibetjenten Rooky Partnur er i gang med at transportere den berygtede forbryder Frankie Lupelli i en mobil celle på en kraftfuld helikoptertransport, da hviiin ... bang! En skurk har angrebet lastbilen, og Frankie Lupelli suser nu væk på en superhurtig ATV. Hurtigt! Let med helikopteren, og send udrykningskøretøjet af sted for at fange forbryderne og sætte dem i fængsel, hvor de hører hjemme. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
399 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.

Beskrivelse

  • Giv unge actionfans en smag af LEGO® City spændingen med dette politisæt, der indeholder flere fartøjer, bl.a. en træksnorshelikopter, transportlastbil og meget mere. Den sjove leg starter, så snart børn åbner æsken.
  • Dette politilegetøj indeholder en transportlastbil, træksnorshelikopter, motorcykel og ATV. Læg dertil de medfølgende minifigurer af LEGO® tv-figurerne Rooky Partnur og Frankie Lupelli, politibetjent og forbryder for at få actionfyldt leg.
  • Børn kan sende træksnors-politihelikopteren, der er ny i januar 2020, op i luften. Transportlastbilen har et detaljeret førerhus, mobil fængselscelle, computer og vejspærringer – en ren fornøjelse for LEGO® City politifans.
  • Det actionfyldte LEGO® City byggesæt Politihelikoptertransport (60244) er en fremragende gave til børn fra 5 år. Det er også genialt til børn, der elsker legetøjslastbiler, helikoptere, motorcykler og actionlegetøj.
  • I færdigbygget tilstand er helikoptertransportlastbilen og anhængeren over 9 cm høje, 39 cm lange og 6 cm brede, mens træksnorshelikopteren er over 6 cm høj, 19 cm lang og 12 cm bred.
  • Bruger ingen batterier – dette legesæt drives af små børn med stor fantasi, så legen kan starte med det samme!
  • Find vejledningen til dette byggesæt i æsken. Eller gå online for at downloade Instructions PLUS – en del af den gratis LEGO® Life app. Zoom, drej og visualiser modellen for at gøre byggeprocessen levende.
  • LEGO® City politisæt hjælper børn med at udvikle deres fysiske færdigheder og selvtillid med detaljerige bygninger, realistiske fartøjer og sjove figurer, der inspirerer til ubegrænset kreativ leg.

Produktdetaljer

Reference:5712873299621

ANDRE KØBTE OGSÅ