LEGO City Passagerfly - 60262

Stig ombord, og tag på spændende rejser til eksotiske steder! Det enorme LEGO® City Passagerfly er klargjort og afventer boarding. LEGO City tv-stjernen Poppy Starr er ankommet med sin seje røde cabriolet! Hjælp jordpersonellet med at læsse bilen ind, rulle trappen på plads og vise passagererne til deres pladser. Tjek, at ingen er på toilettet, før flyet tordner hen ad landingsbanen for at få en perfekt afgang! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
899 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Ikke på lager online

Beskrivelse

  • Dette legetøjspassagerfly er en ideel introduktion til den spændende LEGO® City verden. Det er perfekt til børn fra 6 år og er designet til at inspirere til kreativ, selvstændig leg baseret på hverdagshændelser.
  • Hvad er der i æsken? Dette passagerflylegetøj omfatter et stort fly, lufthavnsvogn med bilelevator, flytrappe, lufthavnsterminal, en rød cabriolet, 8 minifigurer og en babyfigur.
  • Indeholder et stort modelfly med plads til minifigurer af pilot og passagerer – bl.a. Poppy Starr fra tv-serien LEGO® City Adventures – samt en terminalbygning med bagagebånd og kontroltårn.
  • LEGO® City byggesættet Passagerfly (60262) vil være en perfekt gave til fødselsdag eller enhver anden anledning til børn fra 6 år og til drenge og piger, der elsker legetøjsfly og spændingen ved at flyve til fjerne lande.
  • I færdigbygget tilstand er det flotte Passagerfly over 18 cm højt, 54 cm langt og 44 cm bredt, mens terminalbygningen er over 21 cm høj, 28 cm bred og 12 cm dyb.
  • Bruger ingen batterier – dette byggelegetøj med flytema drives af små børn med stor fantasi, så legen kan starte med det samme!
  • Find vejledning til dette byggesæt i æsken. Eller gå online for at downloade Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO® Byggevejledninger. Zoom, drej og visualiser modellen for at gøre byggeprocessen levende.
  • LEGO® City lufthavnslegetøj hjælper børn med at udvikle deres fysiske færdigheder og selvtillid med detaljerige bygninger, realistiske fartøjer og sjove figurer, der inspirerer til ubegrænset, selvstændig leg.

Produktdetaljer

Reference:5712873535231

ANDRE KØBTE OGSÅ