LEGO City Monstertruck-kup - 60245

Krasj! Den sovende bankvagt er lige vågnet med et brag! Den listige skurk Big Betty og hendes luskede medskyldige har udstyret deres superkraftfulde monstertruck med en kæmpe magnet. Og de har lige revet pengeskabet ud af bankens mur! Hjælp den heltemodige politibetjent Tom Bennett med at spore skurkene fra politiets overvågningsvogn. Mobiliser derefter den kvindelige politibetjent på sin superhurtige motorcykel, og eftersæt! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
449 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Tag LEGO® City action med hjem med dette LEGO City politibyggesæt (60245), der indeholder flere modeller, bl.a. skurkenes monstertruck med en magnetisk løftearm, 2 figurer fra LEGO City tv-serien og meget mere.
  • Byggesæt til børn, der omfatter en forbryder-monstertruck med magnetisk arm, en legetøjsbankbygning med magnetisk pengeskab, en politiovervågningsvogn og -motorcykel samt minifigurer af politihelten Tom Bennett og skurken Big Betty.
  • Politiets overvågningsvogn og bankbygningen har detaljerede interiører, og børn kan trække pengeskabet ud af bankens mur med monstertruckens magnetiske arm. Dette sæt kan kombineres med andre originale LEGO® sæt.
  • Dette sæt er ideelt til børn fra 5 år og kræver kun meget grundlæggende byggefærdigheder. Det er en fremragende gaveidé til jul, fødselsdag eller andre anledninger til børn, der elsker actionlegetøj og til fans af LEGO® City tv-serien.
  • I færdigbygget tilstand er monstertrucken over 8 cm høj, 17 cm lang og 9 cm bred, mens politiets overvågningsvogn er over 8 cm høj, 12 cm lang og 6 cm bred.
  • Du er heldig! Bruger ingen batterier – fartøjerne i dette LEGO® City politilegesæt drives af små børn med stor fantasi, så legen kan starte med det samme.
  • Det er nemt at komme i gang med dette LEGO® legetøj. Æsken indeholder en nem byggevejledning – så du skal bare rive poserne med klodser op og lad alt det sjove begynde!
  • LEGO® City politilegesæt indeholder realistiske legetøjsbygninger, seje fartøjer og sjove figurer, der inspirerer til ubegrænset kreativ leg og samtidig hjælper børn med at styrke deres fysiske færdigheder og selvtillid.

Produktdetaljer

Reference:5712873299638

ANDRE KØBTE OGSÅ