LEGO City Airport Luftvæddeløb - 60260

Spændingen stiger ved det store LEGO® City Luftvæddeløb. Superpilot og LEGO City tv-stjerne Rivera sidder i sit seje stuntfly og suser mod himlen for at slutte sig til piloterne Xtreme og Vitarush i deres højhastighedshelikoptere. Slut dig til dem, når de drøner væk fra startmasten, stiger, laver loops, dykker og snor sig gennem skyerne over LEGO City, til stor begejstring for folkemængden nedenfor! Hvem krydser først målstregen? Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
269,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.

Beskrivelse

  • Send børns fantasi højt til vejrs med LEGO® City legesættet Luftvæddeløb, der omfatter flere fartøjer, bl.a. 2 flyvende træksnorshelikoptere, 3 minifigurer, herunder figuren Rivera fra tv-serien LEGO City Adventures, og meget mere.
  • Hvad er der i æsken? LEGO® City sættet Luftvæddeløb indeholder 2 legetøjshelikoptere med træksnor, et stuntfly, 2 banemaster og 3 minifigurer, nemlig LEGO City tv-figuren Rivera og LEGO City piloterne Xtreme og Vitarush.
  • Børn kan sende træksnorshelikopterne op i luften. Legetøjsstuntflyet og helikopterne har også cockpits, der kan åbnes og har plads til 1 af de 3 minifigurpiloter, som medfølger i dette lufthavnsbyggesæt.
  • LEGO® City legesættet Luftvæddeløb (60260) er en fremragende gaveidé til jul, fødselsdag eller andre anledninger til børn fra 5 år og til drenge og piger, der elsker legetøjsfartøjer. Kræver kun meget grundlæggende byggefærdigheder.
  • Legetøjsstuntflyet er over 8 cm højt, 20 cm langt og 20 cm bredt, og hver træksnorshelikopter er over 7 cm høj, 18 cm lang og 12 cm bred.
  • Dette byggesæt med luftvæddeløb bruger ingen batterier – det drives udelukkende af børns fantasi. Har du brug for hjælp til at sende træksnorshelikopterne afsted? Scan QR-koden i byggevejledningen for at se videoguiden.
  • Dette luftvæddeløbssæt omfatter enkel byggevejledning og Instructions PLUS – en interaktiv vejledning, der hjælper børn med at blive mesterbyggere. En del af den gratis app LEGO® Byggevejledninger til smartenheder.
  • LEGO® City lufthavnssæt stimulerer til fantasifuld rolleleg med realistiske, detaljerige bygninger, seje fartøjer og sjove figurer.
  • LEGO® City lufthavnslegesæt lever op til branchens højeste standarder og kvalitetskriterier for at sikre, at alle LEGO klodser og elementer er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang.
  • LEGO® klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at alle børns byggesæt lever op til de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Produktdetaljer

Reference:5712873535217

ANDRE KØBTE OGSÅ