Harry Potter Hogwarts Fornødenhedsrummet - 75966

Skub et panel til side for at afsløre den skjulte indgang til Fornødenhedsrummet, og slut dig til Harry Potter™, Hermione Granger™ og Luna Lovegood™ for i hemmelighed at øve jer i Forsvar mod mørkets kræfter! Hjælp Harry med at lære de andre Patronus-besværgelsen – Luna har en hare og Hermione en odder. Sigt mod en mekanisk dødsgardist med kraftskydere, og vis derefter, hvad du synes om reglerne, ved at sprænge dem ned fra væggen! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
179,95 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage.
På lager

Beskrivelse

Skub et panel til side for at afsløre den skjulte indgang til Fornødenhedsrummet, og slut dig til Harry Potter™, Hermione Granger™ og Luna Lovegood™ for i hemmelighed at øve jer i Forsvar mod mørkets kræfter! Hjælp Harry med at lære de andre Patronus-besværgelsen – Luna har en hare og Hermione en odder. Sigt mod en mekanisk dødsgardist med kraftskydere, og vis derefter, hvad du synes om reglerne, ved at sprænge dem ned fra væggen!
  • Børn kan udspille Hogwarts™-yndlingshistorier med Dumbledores Armé, når de øver sig i besværgelser til deres hemmelige mission om at besejre ondskabens kræfter.
  • Indeholder 3 minifigurer med tryllestave – Harry Potter™, Hermione Granger™ og Luna Lovegood™ – 2 dyre-patronusser, kraftskyder, dødsgardist-dukke og et detaljeret rum med søjle, tavle og pejs.
  • Børn kan skyde et panel til side og derefter gå gennem en skjult dør til hemmelig træning i Forsvar mod mørkets kræfter med Harry Potter™ og venner. Der kan de fremmane patronusser, affyre skydere og bruge seje funktioner til fantasifuldt sjov.
  • LEGO® Harry Potter™ byggelegetøjet Hogwarts™ Fornødenhedsrummet (75966) til børn vil føre drenge og piger fra 7 år til en legeverden fuld af magi og fantasifulde eventyr på Hogwarts skole for heksekunster og troldmandsskab.
  • Den endelige model i samlet tilstand er over 7 cm høj, 19 cm lang 6 cm dyb. Sættets forskellige sektioner kan fastgøres på mange forskellige måder for at inspirere til nye måder at lege på.
  • Dette seje Harry Potter™-legetøj behøver ikke batterier, så børn får kreativt sjov, fantasifuld rolleleg og fysisk action og eventyr, når som helst og hvor som helst.
  • Indeholder enkel og klar vejledning, så børn kan komme i gang med at bygge og lege med det samme – og alt det sjove stopper ikke der. De 3 seje minifigurer ser flotte ud, når de fremvises eller indgår i andre LEGO® Harry Potter™ sæt.
  • LEGO® Harry Potter™ legetøj gør spændende scener fra filmene levende! Med populære figurer, fantastiske væsner og seje steder får børn Harry Potters verden mellem hænderne med disse detaljerige sæt.

Produktdetaljer

Reference:5712873535439

ANDRE KØBTE OGSÅ