Friends Olivias Elbil - 41443

Spænd selen til en grøn, ren køretur! Olivia og Mia kører en tur i deres elbil. Den er ved at løbe tør for strøm, så de stopper ved en ladestation. Stationen har en vindmølle og et solpanel til at generere elektricitet. Mens bilen lader, og Olivia snakker i mobiltelefon, kan du lege med hvalpen Elliot. Nu er bilen fuld af energi, så sæt dig ind igen, og så af sted! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
129,95 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage.
På lager

Beskrivelse

Spænd selen til en grøn, ren køretur! Olivia og Mia kører en tur i deres elbil. Den er ved at løbe tør for strøm, så de stopper ved en ladestation. Stationen har en vindmølle og et solpanel til at generere elektricitet. Mens bilen lader, og Olivia snakker i mobiltelefon, kan du lege med hvalpen Elliot. Nu er bilen fuld af energi, så sæt dig ind igen, og så af sted!
  • LEGO® Friends Olivias elbil (41443) er det perfekte legesæt til børn, der elsker køretøjer og miljøet. Den bygbare legetøjsbil sætter gang i kreativ historiefortælling og åbne eventyr!
  • Dette LEGO® Friends legesæt indeholder 2 minidukker og en hvalpefigur samt en bil, der kan bygges. Der er også en ladestation med legetøjsvindmølle samt et picnic-sted.
  • Legetøjs-elbilens hjul drejer, så børn kan "køre" rundt med den. Den kan kobles til ladestationen med en slange, og børn kan dreje vindmølle ns vinger for at "generere" elektricitet.
  • Glæd bilglade drenge og piger, der har en passion for en grønnere, moderne livsstil. Det er en ideel kreativ gave til fødselsdag eller en særlig anledning til børn fra 6 år.
  • Bilen er over 6 cm høj og 11 cm lang. Vindmøllen er over 13 cm høj, 9 cm bred og 6 cm dyb.
  • Det populære LEGO® Friends legetøj omfatter farverige bygninger, seje fartøjer og relaterbare figurer, der stimulerer børn til at udforske deres interesser i realistiske omgivelser.

Produktdetaljer

Reference:5712873989546

ANDRE KØBTE OGSÅ